REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

RADARE în CASCADĂ în Constanța! Peste 100 de vitezomani trași pe dreapta

RADARE în CASCADĂ în Constanța! Peste 100 de vitezomani trași pe dreapta

Replica API 21 martie 2019 | 00:54 742

Polițiștii structurilor de poliție rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța și cei ai Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, la data de 19 martie a.c, în baza planul de acțiune comun, au desfășurat activități pentru pentru creșterea siguranței în trafic.

Scopul acțiunii a fost prevenirea accidentelor rutiere pe DN 22, precum și conștientizarea participanților la trafic cu privire la pericolul la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulație. Astfel, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au acționat, prin așezarea radarelor în cascadă, pe DN 22, pentru depistarea şoferilor care, prin deplasarea cu o viteză excesivă, pun în pericol siguranţa participanţilor la trafic. În urma acțiunii, polițiștii rutieri din cadrul Serviciului Rutier Constanța au aplicat 121 de sancțiuni contravenționale, dintre care 108 la nerespectarea regimului legal de viteză. Totodată, au fost reținute 8 permise de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aceste organe de la Campina isi aduc singuri salariile prin intermediul civililor. De cum va opresc, inregistrati-i, ca sa nu contribuiti la vilele lor si la coafura nevestelor de organ.
1
0
Cat a fost in discutie si dezbatuta la CCR legea aia in care politia trebuia sa-si faca vizibil prezenta, luni de zile n-am mai vazut picior de politist sau radar pe sosele! Cuminti..cuminti si-acum cand presedintele nu a promulgat si CCR a declarat legea neconstitutionala au tabarat iar pandarii astia si tte iau din toate pozitiile! Pai nu mai bine trecea legea aia..
3
0
faceti drumurile bune de circulat. dupa aea amendati soferi
3
1
Opriti taranii de tulcea sa mai vina la oras. Sa stea in rasa lor la ei acolo sunt numai tarani obositi. Va rugaaaaam nu tarani in Constanta
4
4
Sa ne amendeze pe toti!
4
2
La gara ati pus delimitarea aia de banda, de plastic si in loc sa fluidizati traficul ati facut un cacat mare.
11
2
Parerea mea este ca disciplina in trafic trebuie respectata fara nici un fel de rabat,mai cu seama in doua de generatoare de cele mai multe accidente,VITEZA SI CONSUMUL DE ALCOL,legea sa fie neiertatoare,am ajuns sati fie teama sa mai esi pe strada,din cauza acelor indivizi care nu mai respecta nimic,imediat iti da replica,ca el e o persoana umblata si da exemplu ,asa este in occident,dar el e o secatura,atat a retinut el,din tot ce a vazut,trebuia sa vada si cum se respecta legea intocmai.Politisti din circulatie,actionati cu fermitate legal si cu aceiasi unitate de masura pentru toti...
9
6
da au iesit la vatoare de fazani pana sa faca drumul mai este un studiu de sifonat parale dupa ce se face podul brailei va fi mai convenabil pentru cei care merg spre moldova sa mearga spre tulcea decat sa bata satele din ialomita si braila
7
2
Sunt mai multi politisti decat curve pe strazi. Sau tot aceeasi profesie doar ca unii au uniforma. Au rezolvat problemele de trafic si au iesit la cersit. Cumva nu mai au bani de salarii si au fost trimisi la "produs"?
14
4
multumesc politiei locle ca au rezolvat problema parcarilor nesimtite de la Megagym.Bravo!
5
4
Dupa ce tot tineretul va emigra isi vor plati salariile intre ei ori vor trimite pensionarii la munca fortata!
13
3
Rasa voastra de imbecili, construiti mai intai sosele ca aia e principala cauza a accidentelor. Aia in Germania merg cu 300 km pe ora.
17
12
Unde este un drum cat de cat ok si poti sa mergi mai bine, hop si polutia sa te amendeze! Dar unde sunt ambuteiaje si alte mizerii nu se baga, pandarii dracului!
24
12

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510