REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Mar., 1 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6869
9.9° Constanța Marți, 1 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6869
 

Radisson Blu vine alături de Mogotel în proiectul dezvoltat de Monarc Properties

Radisson Blu vine alături de Mogotel în proiectul dezvoltat de Monarc Properties

A.F. 4 iulie 2024 | 00:00 1709

Mogotel, lider în industria ospitalității din Europa de Est anunță semnarea unui parteneriat strategic cu dezvoltatorul Monarc Properties pentru deschiderea primului proiect de reședință de marcă a unui lanț hotelier internațional la Mamaia. Acest proiect de tip reședință de marcă va fi operat sub brand-ul Radisson Blu, ca parte a lanțului internațional hotelier de lux cu același nume. Noul proiect al celor de la Monarc Properties este compus din partea de hotel cu 230 de camere, iar cele 102 apartamente compun zona reședinței de brand. Proiectul va include facilități de top cum ar fi un centru de conferințe ultramodern, spa, sala de fitness, piscină interioară și exterioară, precum și restaurante de lanț internațional.  

Radisson Blu vine alaturi de Mogotel in proiectul dezvoltat de Monarc Properties

„Astăzi marcăm un moment istoric pentru litoralul românesc prin anunțul primului hotel internațional Radisson în Mamaia”, a declarat Alexandru Manea, CEO Monarc Properties. „Acest proiect ambițios, operat de Mogotel și dezvoltat de Monarc Properties va transforma regiunea oferind standarde de excelență și atrăgând turiști din întreaga lume. Sprijinul constant al autorităților locale denotă încrederea totală manifestată în cadrul acestui proiect.” 

„Suntem încântați să anunțăm extinderea prezenței Mogotel în România prin semnarea Radisson Blu Mamaia, primul nostru hotel din pitorescul și istoricul oraș Constanța”, a declarat Robert Esanu, director Dezvoltare Mogotel.

„Amplasarea ideală și accesul facil în cele mai populare localuri din nordul stațiunii fac din hotelul nostru alegerea perfectă. Ne angajăm să oferim oaspeților experiențe de neuitat transformând această proprietate în destinația potrivită atât relaxării la piscină privată, experiențelor culinare deosebite, cât și activităților nautice pe lacul Siutghiol. În plus, vom pune la dispoziție cea mai mare sală de conferințe din Constanța, ideală pentru evenimente corporative, seminare, workshopuri și evenimente speciale. Pentru noi primează ospitalitatea și serviciile de prima clasa creând astfel experiențe memorabile pentru oaspeții noștri. Fiind amplasat în nordul stațiunii Mamaia, oaspeții au totodată acces imediat în cadrul celor mai populare cluburi.” 

Procesul de selecție a operatorului hotelier a fost coordonat cu sprijinul lui Mircea Ioan Drăghici, managing partner al Est Hospitality Consulting. Mircea are o experiență de peste 23 de ani în domeniul ospitalității având expertiză în operațiuni hoteliere, consultanță și implicare la nivel asociativ. Mai mult decât atât, Mircea s-a alăturat echipei astfel încât acest proiect să beneficieze de întreaga sa expertiză și pentru a asigura cel mai înalt standard de calitate și inovație în dezvoltarea hotelieră. 

Încredere în dezvoltarea stațiunii Mamaia 

Deși dezvoltarea stațiunii Mamaia din punct de vedere urbanistic a fost controversată, apetitul investitorilor strategici rămâne în continuare crescut. Apariția lanțurilor hoteliere internaționale de lux în proiecte de anvergură confirmă potențialul turismului de calitate din stațiunea Mamaia. 

Despre Radisson Blu 

Radisson Blu este un brand hotelier de lux a 275 de hoteluri în 50 de țări renumit pentru servicii de calitate și design elegant. Cu locații în întreaga lume, Radisson Blu se angajează să ofere oaspeților săi confortul și rafinamentul necesare pentru a crea experiențe memorabile. 

Despre Mogotel 

Mogotel, operator hotelier a 23 de hoteluri în nouă țări cu sediul în Letonia este cunoscut pentru oferirea de experiențe de ospitalitate excepționale în Europa de Est. Cu o rețea extinsă de hoteluri în Letonia, Estonia, Lituania, Bulgaria, Germania, Ungaria și România, Mogotel continuă să își extindă prezența și să ridice standardele industriei hoteliere. 

Despre Monarc Properties 

Monarc Properties este o companie de dezvoltare imobiliară specializată în dezvoltarea de proiecte hoteliere și rezidențiale de lux. Cu proiecte în București, Brașov și Mamaia, Monarc Properties își propune să redefinească standardele în dezvoltarea imobiliară urbană și de destinație. Fondată de familia Manea, compania Monarc Properties este susținută atât de un grup de investitori din zona privată, cât și de zona instituțională din Europa. 

Contact 

Pentru mai multe detalii despre noul proiect Monarc Properties vizitați www.monarc.ro.  

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515