REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Radu Babuș ia 17.000 lei pe lună de la Consiliul pentru Combaterea Discriminării

Radu Babuș ia 17.000 lei pe lună de la Consiliul pentru Combaterea Discriminării

Mirela PASCAL 1 mai 2023 | 00:00 3645

Radu Babuș a avut două mandate direct în Camera Deputaților, fiind și membru în comisii. Nu a avut, însă, nicio activitate profesională care să aibă legătură cu drepturile omului, dar, chiar și așa. PSD l-a proptit, în vara anului trecut, la conducerea CNCD, de unde încasează un salariu de invidiat. 16.640 lei pe lună și bani pentru chirie…60.000 de lei pe an, echivalentul a doar 5.000 de lei pe lună.

Radu Babus ia 17.000 lei pe luna de la Consiliul pentru Combaterea Discriminarii Radu Babuș

Anul trecut, membrii Consiliul Director încasau între 40.000 și 55.000 lei pe an, însă, în contextul crizei economice, din septembrie anul trecut banii de chirie s-au înmulțit.

Radu Babus ia 17.000 lei pe luna de la Consiliul pentru Combaterea Discriminarii

 

Firmele lui Babuș, în cădere liberă

Babuș este asociat la două firme: Bora Two SRL, unde deține părți egale împreună cu mama sa, Silvia Babuș. De precizat faptul că Silvia Babuș mai deține și Pangeea Tour SRL, firmă cu cifra de afaceri 0 anul trecut, dar, culmea, cu profit de 204.236 lei. Radu Babuș mai este unic acționar la Edilservis SRL .

Anul trecut, Bora Two a avut cifra de afaceri de 59 020 lei și profit de 41 689 lei, în timp ce Edilservis SRL, care este administrată de Babuș Senior, a avut anul trecut cifra de afaceri de 6 408 lei, profitul pe minus și datorii de 3,39 milioane de lei. Este primul an, după foarte mult timp, când societatea nu-i mai aduce profit și are datorii de ordinul milioanelor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Radeau si curcile in TSD de acest prostovan sadea, care transpira pana lega o fraza coerenta.
0
0
Radule ti-ai făcut treaba cu Dumitrache.. bravo tie, oricum stii f bine, cainii latra, ursul merge inainte ca si Mihailescu, Naceades, etc.. asta e politica.. de valoare la tine nu se poate pune problema, ca tu esti un tip doar vulgar, chipurile shmecher dar de fapt esti doar lichea care supravetzuieste in jungla politicii
3
0
Dane (de mai jos), Radu chiar n-a fost prostul clasei, am fost coleg de clasa cu el si nu-mi amintesc sa fi avut vreun coleg "Dan"!! Radu-i baiat ok, la fel si taica'su'! Pt. voi toti sunt p****i, de fapt prostii sunteti voi! Niste lichele care nu faceti nimic decat sa injurati si sa improscati cu noroi! Incepeti cu voi, mai intai, puturosilor!!
1
6
L-am cunoscut, e un super baiat, minte presa.
2
5
Cine dracu mai e si asta, cu un salariu cât dublul salariului unui prof.univ? Aloooooo.....!! Mai votați asa exemplare?
6
1
Și el și tac-su
7
2
Felicitari domnului din titlu, multa sanatate, pentru restul..vulpea si strugurii acrii (scarbosi si invidiosi oameni sunteti)
2
14
Vorbitii prostii, e un om de nota 10, cui nu ii convine poate sa se duca dracului
3
19
Pe acest personaj nu îl recomanda nimic decât numele lui taicasu care și ala un personaj de trista amintire care a contribuit la starea în care se afla Constanta acum.Doua zerouri.
20
4
una din formele de jaf legalizat din banii publici ale partidelor in frunte cu psd care a fost este cel mai mare hot; au facut in ultimii ani datorii astronomice care nu stie nimeni cand si cum vor fi platite, cea mai mare inflatie din ue si acum zic ca avem si deficit bugetar si trebuie taiate din cheltuieli - tot de la fraieri si serviciile catre populatie deja puternic subfinantate in nici un caz de la clientela de partid
15
1
Ca el cum ? Considerat p***t ținut sub papuc de machidoanca nasoasa cu aere de bogata ? Vezi fa ca hotelul ăla bine al tău ca mai ai 5 asociați așa ca hai marș
13
3
@DAN Esti invidios boule? Daca te ducea capul ajungeai si tu ca el,ratatule.
3
21
Prostul clasei, cum cu candoare il numeam in liceu. E de o cretnitate de_a dreptul amuzanta, pana si talharul batran, tac'su, facea glume pe tema asta.
24
5
Exemplu perfect pentru sinecura de partid , in timp ce majoritatea pensionarilor se chinuie sa supravietuiasca cu cateva sute de lei pe luna , Babus primeste din partea statului un salariu nesimtit de mare pentru o activitate inexistenta. Pentru cei mai putin familiarizati cu genul acesta de politruci , trebuie reamintit faptul ca Raducu Babus a fost introdus in peisaj de parintele i*******r Constantin Babus , pe filiera PSD - Radu Mazare . Dragi constanteni , data viitoare cand mai mergeti la vot , reamintiti-va de toti cei care doar pentru simplu fapt ca sunt membrii de partid va sfideaza si va umilesc permanent , Chitac , Stroe , Lupu , Rusu , Cocargeanu , Ciolacu , Ciuca , Bode sau Firea sunt cateva exemple din marea masa a impostorilor din politica romaneasca .
23
1
La acest domn m am înscris în audiență de vro Citi va ani buni. Nici acum nu a binevoit sa ma pot a primi. Bănuiesc că ii plin de treaba. De asemeni bănuiesc că are la dispoziție suma forfetara pt cabinetul din teritoriu. Dar is mic si neînsemnat poate pt dinsu
20
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510