REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Radu Babuș își împrumută propria firmă, administrată de tatăl său, ca să nu intre în faliment

Radu Babuș își împrumută propria firmă, administrată de tatăl său, ca să nu intre în faliment

Mirela PASCAL 3 iulie 2023 | 00:00 3758

Radu Babuș a fost numit, anul trecut, membru al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, unde câștigă 16.640 lei pe lună și bani pentru chirie… 60.000 de lei pe an, echivalentul a doar 5.000 de lei pe lună. Pe lângă statutul de bugetar, Babuș era și afacerist, fiind asociat în câteva firme din Constanța... pe care le-a cam neglijat, dat fiind situația financiară. Iar pentru a fenta falimentul, social-democratul a scos bani din buzunar. Și-a împrumutat propria firmă, în ultimii doi ani, cu peste 4 milioane de lei. Doar anul trecut i-a virat în conturi peste un milion de lei.

Radu Babus isi imprumuta propria firma, administrata de tatal sau, ca sa nu intre in faliment

Babuș este asociat la două firme: Bora Two SRL, unde deține părți egale împreună cu mama sa, Silvia Babuș. De precizat faptul că Silvia Babuș mai deține și Pangeea Tour SRL, firmă cu cifra de afaceri 0 anul trecut, dar culmea, cu profit de 204.236 lei, este unic acționar la Edilservis SRL, administrată de Babuș Senior.

Radu Babus isi imprumuta propria firma, administrata de tatal sau, ca sa nu intre in faliment
 
Cea din urmă avut anul trecut cifra de afaceri de 203.000 lei, profitul de doar 47.000 lei, datorii de 4,5 milioane de lei și 0 angajați.

Radu Babus isi imprumuta propria firma, administrata de tatal sau, ca sa nu intre in faliment

Deși au crescut veniturile față de anul anterior, societatea este cu un picior în faliment... motiv pentru care politicianul a scos bani din propriul buzunar și a împrumutat-o în 2021 cu 3 milioane de lei, iar anul trecut cu peste un milion de lei. Adică și-a împrumutat propria firmă, Edilservis SRL, cu 4.218.804, echivalentul a 800.000 de euro. Nu înțelegem de unde a scos bani, cel mai probabil de la rude, cărora le este dator vândut.

Radu Babus isi imprumuta propria firma, administrata de tatal sau, ca sa nu intre in faliment

De ce spunem asta?! Pentru că în 2021 a luat 220.000 de euro de la Ana Cuminof, cu termen de returnare 2027, iar anul trecut a mai luat un împrumut de la aceeași Ana, în valoare de 100.000 de euro, iar altul de la Silvia Babuș tot de 100.000 de euro.

Să fi uitat Babuș să facă afaceri sau nu s-a priceput niciodată la capitolul ăsta?!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
AM INCASAT , AVEM DE TOATE V-AM TRAS MOOIE SI NE DOARE N POOLA NE PISEM PE VOI SI PE REPLICA VOASTRA
0
0
Sa ti dam la mooie toți cei pe care tu i-ai enumerat acolo , de sărăcie frustrata , de kkt pansat ce esti
0
0
Nu știe nici tabla înmulțirii. Tara corupta în care un astfel de retard ajunge sa hotărască asupra unor situații de discriminare. Sila este cuvântul potrivit și senzația de voma.
16
0
Pe care cei din politie si dna il protejeaza cu buna stiinta.
13
0
ala nu e imprumut, e o investitie si o asigurare in acelasi timp ! intre doua nu ma ploua, vorba ceea. apropo, patronatul replica mai trage speranta sa puna mana pe vreun acaret prin metoda SANTAJUL ? dan diaconescu inca isi suge degetul.
12
0
nu mai vedeti voi voturi, tineretul sa desteptat, pleaca din tara, votam orice numai pe voi nu
16
1
Nu mai dati exemple de jeguri ca acesta.
17
0
Norocu lui ca la turnat pe mazare si gasca era sifonul dna ului asa a scapat de parnaie
19
0
Ana Cuminof este săgeata lor,toate apartamentele din Mamaia ale familiei Babus sunt pe numele acestei doamne. Oare de unde are doamna Cuminof zeci de apartamente??
17
0
Asta si cu fostul primar de la Murfatlar aveau contract cu primaria Cta sa aiba grija de vaporasele de la intrarile in oras. Pe bani multi. Se vede cum aveau grija. Bani la ban!
15
0
Prostul satului.
24
1
Voi realizați cat au manglit jigodiile astea, Stroe Felix, Moga Nicu , Vișan George , b**uș Radu și pușcăriașul b**uș senior, pușcăriașul Pilat Ion și incapabilul Pilat Alex - fiisuu și restul găstii de jefuitori psdiști !? Au bani și terenuri, toate astea fiind " făcute cinstit" , de parcă au inventat aspirina ! Dragnea, Năstase, p*****a satului Dăncilă, Iliescu, Băsescu, Hrebenciuc, Agaton , Mitrea, și alte cateva zeci de lepre care au jecmănit țara asta și nimeni nu vede și nu-i bagă' n pușcărie pe golanii ăștia care acum se dau oameni de afaceri! Și ne mai mirăm că Romania merge cu frana de mana trasă , că nu mai are nimic din zestrea ei...
41
2

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677