REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
20.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Radu Banciu și Cătălin Oprișan, scandal uriaș: 'Să moară mama, te omor aici!'

Radu Banciu și Cătălin Oprișan, scandal uriaș: 'Să moară mama, te omor aici!'

A.F. 10 august 2023 | 00:00 733

Radu Banciu și Cătălin Oprișan au fost protagoniștii unor scene incredibile în perioada în care cei doi erau colegi de redacție la un important ziar de sport din România.

Radu Banciu si Catalin Oprisan, scandal urias: 'Sa moara mama, te omor aici!'Cătălin Oprișan

Cătălin Oprișan a făcut public în cadroul podcastul-ui ” UN PODCAST” că a avut o relație tensionată cu Radu Banciu. În anul 2000, pe vremea când conducea secția Fotbal Internațional la Gazeta Sporturilor, Oprișan a fost deranjat la culme de comportamentul lui Radu Banciu.

Radu Banciu si Catalin Oprisan, scandal urias: 'Sa moara mama, te omor aici!'

"Cu Banciu am fost colegi, este singurul om căruia i-am pus mâna în gât. Niciodată în viața mea nu m-am certat cu cineva, nu știu să mă bat. M-au trimis acasă de la Gazetă. Nu e ceva de care sunt mândru. I-am pus mâna în gât și i-am zis, Să moară mama, te omor aici!... au sărit să mă despartă.Eram în 2000. Eram șef la fotbal internațional. (Îl imită pe Radu Banciu): Sunteți toți niște traducători. Unul nu scrieți de Marseille ceva calumea.

Scribi, te duci la notar, îi dai o foaie în engleză.M-am ridicat și i-am pus mâna în gât. Redactorul șef mi-a zis să mă duc acasă o săptămână, la 11 eram acasă, nu știa mama ce e cu mine", a povestit Cătălin Oprișan la Un podcast cu Geanina Iacob.

Radu Banciu, răspuns tranșant

Radu Banciu i-a răspuns pe un ton ironic la Football All Inclusive, pe PrimaSport. "Cine să îmi pună mâna în gât, Oprișan de la Vrancea? Dacă e vorba de Oprișan jurnalistul, ăla a fost un zero barat. Cum să îmi pună mă mie mâna în gât, în ce sens?". "Noi avem meritul că am relansat ciorba asta de rahat a jurnalismului din România. Eu și cu încă vreo doi. N-am venit să facem același lucru cum fac toți", a mai spus Banciu, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768