REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Lun., 29 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6805
21.4° Constanța Luni, 29 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6805
 

Radu Cristescu, deputat PSD:

Radu Cristescu, deputat PSD:

A.F. 27 octombrie 2022 | 00:00 481

„Eu mă gândesc că Vasile Dîncu nu a vrut să cumpere niște BMW-uri, între ghilimele. Lista de achiziții (în sectorul apărării, n.red.) e lungă, o știu că sunt în comisia de Apărare. E corect și logic să ne înarmăm în condițiile actuale. Și cred că Vasile Dîncu nu a vrut să cumpere BMW-uri, cred că înțelegeți ce vreau să spun. Dacă mergem pe firul logic și vedem că acest parandărăt renumit în România stă la baza menținerii în funcție a lui Virgil Popescu.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu e nimic de facut. Ministrul asta ,Popescu este ca si alti indivizi produsul voturilor romanilor.Romanii se vaieta de saracie,se incaiera intre ei,numai curajul sa iasa in strada nu le apartine. Toti sunt viteji si destepti,sensibili si cu multa scoala pe social media,mare pricepere in SMS-uri. Inca nu au aflat ca in tarile dezvoltate,locuitorii de acolo si-au creat drumul catre democratie si un trai mai bun si inca o fac,lupta pe bune si fara oprire. La noi bine ca au fost voievozii si mai nou Regele Mihai putintel acolo. Acu' nimic. Mucii pe piept,lauda multa si scheunat de foame. Ba, nu ne da nimeni nimic! Stam ca slugile,slugi ramanem, la noi in tara dar si fata de restul! Da,romanii stau si asteapta. Nu vine nimic,dar romanii tot stau. Si sta norocul.
0
0
Marsi mai Javra ordinara la gunoi si nu mai latra in vant.
3
2
Un jeg arogant,un PSD-dist sdevarat
4
1
un jeg,care trebuie scos de pe liste la alegeri,un nespalat care jicneste pe toti.
4
1
Dancu a deranjat America prin declaratia data referitor la inceperea tratativelor de pace. America a incurajat, a promovat acest razboi. Fiindca ea este singura castigatoare din acest razboi. Vinde gaz Europei de trei ori mai scump decat cel rusesc, vinde armament de miliarde de dolari, etc. Deci ca oficial tb. sa spui mereu-vrem razboi- , vrem sa ne inarmam ca vine rusul in batatura! Aiurea!!
2
3
Johannis știm că este un nimic în ceia ce privește președenția României dar și tu mă Cristescule ești un pui de lele, ai uitatat că te-ai și o să te tot plimbi prin partidele care sunt la putere, mafiotule marș la groapa de gunoi a istoriei
4
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513