REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
23.4° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Radu Cristescu, deputat PSD:

Radu Cristescu, deputat PSD:

A.F. 26 ianuarie 2023 | 00:00 549

Radu Cristescu, deputat PSD:

„Fenechistul Muraru dă lecții de morală publică. Tulburat probabil de procentele PSD din ultimele sondaje, care sunt cu mult peste cele căpătate de PNL, deputatul Muraru, fratele geamăn al ambasadorului iohanist din SUA, își înfoaie din nou figura semi-lombrosiană și îl somează pe președintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, să retragă, cu scuze, un citat dintr-un discurs public, ținut recent de liderul social-democrat. Cu toată înțelegerea pentru tulburarea geamănului Muraru vizavi de procentele PSD, vreau să-i spun speriatului și agitatului liberal doar atât:

Înainte de a cere de la alții scuze și retractări, duetul gemenilor Muraru ar trebui să retracteze integral și să-și ceară scuze pentru articolul penibil și dezgustător scris de fratele Muraru, în chip de odă pentru inculpatul și condamnatul pentru corupție Tudor Chiuariu, ministru liberal al justiției din partea grupului infracțional organizat «Relu Fenechiu». Grup infracțional al cărui șef a fost nașul politic al gemenilor Muraru.

Așa că îi urez geamănului liberal trimis de Iohanis la Washington să dea procurorilor, pentru șmenul cu reședința ambasadorială, răspunsuri mai bune decât a dat nașul Relu Fenechiu pentru șmenurile lui penale.“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai uitat pupincuristule când îi aduceți osanale lui Băsescu,când îi injurai de mama focului pe pesedisti ,puneți-vă un c....t în gură și marș la groapa de gunoi.impreuna cu toți penali din toate partidele mafiotice.
0
0
Uitati asa trebue sa arate un PSD-ist tupeist si p***t
2
1
Ai dreptate Golanule,dar si tu esti un Pervers.
2
1
Cel mai mare mahalagioi din lume l-a tradat pe Pavlov si acum latra la toate televiziunile care permit mahalageala.
7
1

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436