REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.7° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
31.7° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Radu Cristescu, deputat PSD:

Radu Cristescu, deputat PSD:

A.F. 17 iunie 2023 | 00:00 397

Radu Cristescu, deputat PSD:

„Vreau să prind ziua când UDMR nu va mai intra în politică. Locul lor este centură, centura  politicii. UDMR este un bordel cu care-și păcălesc clienții. Trebuie să schimbăm opinca cu o cizmă, să le-o punem pe grumaz. M-am săturat să vină să-și facă monumente, să-și vopsească în culorile maghiare, ne mânjesc statuile cu rahat. Sunt șovini, iredentiști, udemeriștii ăștia vin din Satu Mare, știu ce se întâmplă acolo. Este poziția mea de deputat. (...) L-am văzut și pe Kelemen Hunor distrus că a plecat de la căpiță. (...) Este Coloana a 5-a în Guvern. Am să propun retragerea deputaților UDMR din Comisiile SRI, SIE.“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Corect,tipul a fost un mare lingator basist si azi e pesedeu. Cu toate astea,are dreptate cand se refera la UDMR ,care nici nu ar fi trebuit sa intre in parlament din cauza ca de fapt este o organizatie etnica si atat. Daca etnicii maghiari vor politica,sa intre naibi in PNL,PSD sau alte partide si sa lase ONG-urile etnice sau de alta natura sa lucreze dupa programele specifice lor. Ce ar fi sa avem in Parlament si un partid al LGBT ,plus ,,chiu'' si alte litere ? Ce naiba,suntem chiar asa de damblagiti?
1
0
Vasile,are dreptate romanul asta de Cristescu.Dar nu uita ca si el e tot c***a de pe centura.Nu era si pe la T.Basescu si cu Udrea.Escrocul Draqu.De ce nu vorbeau in parlament la fel,sa spuna adevarul natiuni. -
3
0
Da' cand erai in parlament, te-a durut gura sa spui?! SICTIR CURVELOR!!!
2
0
Are ceva dreptate romanul asta dar nu conteaza pentru poporul roman cine il exploateaza, ungur, austriac, evreu sau ce s-o mai nimeri lui sa-i dai mici si manele si pe urma poti sa-l belesti.
4
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436