REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Radu Cristian aruncă cu banii pe cadourile de Crăciun ale copiilor din Mangalia! Video

Radu Cristian aruncă cu banii pe cadourile de Crăciun ale copiilor din Mangalia! Video

Virgil STOIAN 23 decembrie 2023 | 00:00 4040

Un nou scandal a izbucnit în Primăria Mangalia. De data aceasta, mărul discordiei îl reprezintă cadourile de Crăciun pentru copiii din oraș. Consilierul local Menabit Ozghiun îl acuză pe primarul Radu Cristian că ar fi acordat unei firme care pune pavele contractul pentru cadouri, iar aceasta ar fi dat pe șase produse de două ori mai mult față de prețul pieței. Dacă așa au stat lucrurile, atunci Radu Cristian se transformă într-un Grinch, furându-le copiilor din Mangalia Crăciunul.

Radu Cristian arunca cu banii pe cadourile de Craciun ale copiilor din Mangalia! VideoAceastă poză este un pamflet

Ședința de Consiliu Local din Mangalia a început furtunos, mai ales atunci când a venit vorba despre cadourile de Crăciun ale copiilor, consilierul Menabit Ozghiun reproșându-i primarului Radu Cristian că a luat de la gura prichindeilor, prețul dulciurilor oferite fiind mult prea mare față de prețul pieței. ”Aveți aici șase produse, ce ați dat dumneavoastră copiilor. M-am dus la Kaufland și le-am cumpărat. Bonul este de 16 lei, asta ați dat copiilor dumneavoastră. La dumneavoastră a costat 32 de lei. Adică din 20.000 de euro, 10.000 au fost furați. Ați ajuns să furați de la copii. Nu e declarație politică. ” a transmis Menabit Ozghiun.

Radu Cristian arunca cu banii pe cadourile de Craciun ale copiilor din Mangalia! VideoMenabit Ozghiun

Încă o dată, dacă mai era nevoie, primarul Radu Cristian pare că își pune interesele în față. Doar că de data aceasta, cei ”păgubiți” au fost copiii. Dacă și la un contract de 20.000 de euro, Radu Cristian s-a lăcomit, la ce ar trebui să se aștepte mangalioții când e vorba de contracte de milioane de euro?!

Iată ce spune Menabit Ozghun:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
După alegeri nu cred că vor mai fi PNL-sti in primărie .
0
0
Tic tac tic tac mai e putin si Cristi o sa se cazeze(la racoare),sa vezi tu razbunari atunci,pt tot binele facut de tine in ultimi 12 ani.
1
0
Alea se iau de pe SEAP tartauanul stie foarte bine dar se bazeaza pe faptul ca prostii care il voteaza nu stiu.
1
0
A avut nevoie de bani ca i-a luat de craciun la amanta, directoarea de la spital, un ceas de 60.000 de euro.
3
0
Voi chiar ii dati ascultare buhaiului de Menabit?
2
6
de craciun,nu cwrveobosite?? faceti reclama la cofetarii.....
1
1
Ce copii au primit acele cadouri(dulciuri)?De la gradinita,de la scoala,clase primare,colindatori,copii abandonati sau cu situatie materiala precara,ca nu inteleg?!Craciunul e pentru toata lumea,iar Mosul imparte daruri tuturor,e adevarat mai costisitoare sau mai ieftine,in functie de buget.Deci nu trebuie sa existe discriminare,macar la sarbatoarea nasterii Domnului.Putea costa si un leu,dar sa prineasca fiecare copil.Era corect si indubitabil.
0
0
De ce nu se vrea in Romania o lege a risipei banilor publici. Ai luat mai scump și ți-ai pus semnătura pe contract plătești din buzunarul tau diferenta. Pai sa tot pui panseluțe cu 50 lei firul când ele costa 2-3 lei.
7
1
Eu cred că oricine ar fi in funcția de primar ar fura,toți fura,mai devreme sau mai târziu
3
7
Voi ziariștii de la r*****a,nu aveți alte știri mai interesante pt constănțeni, că ne-am saturat de știrile cu primarul din Mangalia.
5
10
Ziar de k*t! Deblocati comentariile la Stroe & Co sa vedeti constantenilor!
10
1
E clar! Sunteti platiti sa scrieti de rau de Radu. Continuu numai si numai de el.Totul e roz in judet,dar voi numai de Radu de la Mangalia.
11
21
Cap de p**a ala de primar trebuie luat direct la pumni si scos ori cu targa ori in sac din primarie
14
5
Deși consilierul Menabit semnalează acest furt flagrant din cadourile pentru copii documentat simplu cu bonul de casa ,de la același supermarket ,consilierii PNL nu au reacție. Practic girează furtul. De ce ? Pentru ca s au obișnuit cu aceste potlogarii și mai mult au observat ca în afara de consilierul Menabit nimeni nu i trage de mânecă.
18
3

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510