REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.8° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
23.8° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Radu, iubitul Oanei Matache, este amenințat cu bătaia de femei

Radu, iubitul Oanei Matache, este amenințat cu bătaia de femei

Valentina CAMARA 4 martie 2023 | 00:00 573

Amenințările se țin lanț pentru Radu Siffredi, iar iubitul actual al Oanei Matache primește mesaje jignitoare din partea femeilor care susțin că vor să îl bată. Radu Siffredi a făcut conversațiile publice pe contul lui personal de Instagram și a reacționat față de persoanele care "îl atacă". Iată ce mesaje a primit Radu Siffredi pe rețelele de socializare!

Radu, iubitul Oanei Matache, este amenintat cu bataia de femei

După ce s-a afișat cu iubita lui actuală, Oana Matache, Radu Siffredi se pare că nu are liniște din partea persoanelor care îl urmăresc pe rețelele de socializare. Tânărul este amenințat cu bătaia de femei, iar Radu a făcut publice conversațiile pe contul lui personal de Instagram.

Radu Siffredi, amenințat cu bătaia de femei

Radu Siffredi a postat pe contul lui personal de Instagram o serie de conversații din partea femeilor care îi transmit mesaje jignitoare și îl amenință cu bătaia. De când, Gina Matache l-a ironizat pe iubitul fiicei sale, Radu Siffredi este jignit și primește mesaje răutăcioase zilnic.

''Să vezi ce palme primești când te prind pe undeva, săracule, tot un sărac o să mori. Armele o să te doară două trei zile / Să-ți fie rușine că ai distrus o familie / O să vezi când te lovește înzecit tot răul pe care îl faci acum / Nici ție nu-ți vine să crezi că stă aia cu tine.'', sunt o parte din mesajele primite pe rețelele de socializare.

Radu Siffredi mărturisea într-un live pe platforma Twitch că nu prea mai iese din casă și preferă să poarte gluga pe cap ca să nu fie recunoscut de cei care îi doresc răul. Oana Matache și Radu Siffredi sunt într-o relație de puțin timp, însă cei doi sunt îndrăgostiți unul de celălalt și nu-și ascund relația.

Radu Siffredi, acuzat că s-ar folosi de imaginea iubitei sale, Oana Matache

Radu Siffredi a organizat un live pe platforma Twitch în care a răspuns la curiozitățile persoanelor care erau prezente pe chat, iar cele mai multe susțin că tânărul este întreținut de Oana Matache și că ar beneficia de pe urma imaginii ei.

„Vreți să vă spun de unde e tricoul? De la Oana, pentru că mă întreține. (...) O idee care mai circulă este că eu stau pe spatele Oanei, financiar, și că eu mă folosesc de imaginea Oanei în momentul de față ca să cresc, lucru care da, uitați, se întâmplă. Ne-ați făcut celebri”, a spus Radu Siffredi, noul iubit al Oanei Matache, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303