REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° ConstanÈ›a Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
14.4° ConstanÈ›a Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Radu Mazăre a devenit tată pentru a doua oară. Roxana a născut un băiat

Radu Mazăre a devenit tată pentru a doua oară. Roxana a născut un băiat

Virgil STOIAN 18 octombrie 2024 | 11:05 2006

Radu Mazăre a devenit tătic pentru a doua oară. Bucurie mare în familia lui Radu Mazăre, care a devenit din nou tătic. SoÈ›ia lui a născut un băieÈ›el perfect sănătos, după un travaliu care nu i-ar fi dat bătăi de cap.

Radu Mazare a devenit tata pentru a doua oara. Roxana a nascut un baiatRadu Mazăre și soția

Tată tot de băiat

Fostul primar al ConstanÈ›ei trăieÈ™te o bucurie imensă, după ce a venit pe lume cel de-al doilea băiat. SoÈ›ia lui Roxana, a născut, ieri, în Capitală, un băieÈ›el perfect sănătos. Ea este internată la o clinică privată unde toată lumea are grijă ca cei doi să fie extrem de bine îngrijiÈ›i. Venirea pe lume a celui mic s-a întâmplat în cel mai mare secret, pentru că fostul edil nu È™i-a dorit ca acest eveniment să fie unul public.

Cu toate acestea, toată lumea È™tia că soÈ›ia sa este însărcinată. Totul a ieÈ™it la iveală când fostul edil a fost eliberat de la Jilava, iar Roxana a afiÈ™at burtica de graviduță. ”ȘtiÈ›i cum e, cine are copii sau a fost însărcinată, emoÈ›iile sunt mult mai puternice în momentul în care eÈ™ti însărcinată, decât atunci când nu eÈ™ti. Asta pot să spun acum”.

Roxana, femeia care i-a fost aproape în cea mai neagră perioadă a vieÈ›ii lui

„Primind această veste, evident că oricine È™i orice femeie îÈ™i doreÈ™te să-È™i crească copilul lângă tată È™i să fie într-o familie fericită È™i într-un cămin fericit, complet, mamă È™i tată”, a spus Radu Mazăre în luna mai atunci când a ieÈ™it din închisoare. Roxana a fost cea care i-a stat alături fostului edil pe toată perioada cât a fost închis.

Ba mai mult, femeia a acceptat să se căsătorească cu fostul edil în timp ce acesta se afla încă după gratii. Drept urmare, aÈ™a a avut loc cununia celor doi. Ea a fost È™i cea care s-a preocupat de afacerile lui Radu Mazăre din Madagascar. Pe de altă parte Răducu Mazăre, fiul cel mare al primarului, era È™i el încântat că va avea un frățior. DeÈ™i este o mare diferență de vârstă între cei doi fraÈ›i, acest lucru nu pare să îl deranjeze pe Răducu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Makedonul asta trebuie executat pe stadionul Farul
5
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677