REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
20.9° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Radu Mazăre, în fața judecătorilor: ”Am fost amenințat!”

Radu Mazăre, în fața judecătorilor: ”Am fost amenințat!”

Replica API 25 iunie 2019 | 02:21 573

Radu Mazăre este în continuare supărat pe autoritățile române pentru că l-au deranjat din sejurul prelungit în Madagascar. Fostul primar al Constanței a susținut luni, în faţa judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, că statul român și cel malgaș i-au încălcat drepturile atunci când au decis extrădarea sa, fără o hotărâre judecătorească în acest sens.

Radu Mazăre a fost adus luni din Penitenciarul Rahova la instanţa supremă, pentru procesul în care a fost achitat în primă instanţă în dosarul privind construirea de locuinţe modulare grupate în campusul social "Henri Coandă" din Constanţa, scrie Agerpres, citat de Hotnews. De asemenea, Mazăre a contestat mandatul de arestare preventivă emis pe numele lui în dosarul "Polaris". În ambele procese, fostul primar a contestat procedura prin care a fost extrădat din Madagascar, susţinând că s-au făcut presiuni asupra lui şi a fost adus "forţat" în România.

Radu Mazăre: ”Am fost amenințat de un ofițer de poliție”

"Nu renunţ la aplicarea principiului specialităţii, întrucât consider că mi-au fost încălcate drepturile de ambele state, atât Madagascar, cât şi România, în momentul în care am fost adus forţat în România, fără posibilitatea de a mă prezenta în faţa unei instanţe din statul Madagascar şi când am fost preluat de escorta românească, fără a exista o hotărâre a unei instanţe de extrădare. Deşi în Madagascar s-au făcut presiuni asupra mea, am fost ameninţat, ca să-mi dau acordul scris că doresc să renunţ la orice şi doresc să mă întorc în România, nu am făcut acest lucru. Am fost ameninţat de un ofiţer de poliţie, precum şi de un procuror", a declarat Mazăre în instanţă, citat de click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mazare asta parca e din filmele alea cu prosti:daca un judecator l-ar intreba ce are de spus despre prejudiciul de 110 milioane euro el ar raspunde "am fost adus cu forta din Madagascar".
0
0
II doare-n p-ula pe PSD de tara si de romani! Astazi, coalitia HOTILOR penali a dat OUG pentru a da PENSII SPECIALE si primarilor, viceprimarilor, presedinti de CJ..Pe 26 MAI la referendum TARA, POPORUL ROMAN a spus STOP FURTULUI DIN BANUL PUBLIC! Docila lui DRACnea, veorica a spus ca a inteles si respecta dorinta Romanilor! Bataie de joc!!! Nu a inteles nimic! Trebuie sa iesim masiv in strada si sa dam cu ei de pamant! N-au in cap decat cum sa fure mai mult si sa lase tara vraiste! Greva, miscari sindicale, orice, dar nu mai trebuie lasati in fruntea bucatelor ca astia fura tot!!
1
0
tigan de ferentari amenintat,dupa ce a fost arestat in mdagascar trebuia lasat acolo pana se limpezea cazul magraonului,de ce nu i se iau banii furati,de ce
2
0
Asta e adevarata fata a paiatzei, o caricatura de barbat, in interiorul caruia penibilul si lasitatea traiesc intr-o perfecta simbioza.
4
0
si cum ramane cu confiscarea sumelor provenite din infractiuni?
7
0
faceti sondaj de opinie , veti vedea ca ia peste 60 % din voturi . Orasul , dar mai ales Mamaia aratau altfel . Acum orasul este ca o comuna mai luminata iar Mamaia este precum ....Amara , o tine Marea , in rest infecta ....de spatii verzi nu vorbesc , au disparut de mult .
1
6
Mazare si cu acolitii - au facut o paguba orasului Constanta - au furat - peste jumatate de miliard de euro. Asa ca stimati cetateni VOTATI psd.
5
1
si iti tremura picioarele sau...iti plange curul...cum spui tu. noua chiar nu ne pasa ce spui si ce mai faci.
4
0
Jeg.ule de mazare,la pirnaie cu toata famiglia ta.banii furati,recuperati.Intre infractori,tu si camarila din primareia Cta,acolo va e locul ba.Aerul devine mai respirabil,in ciuda miilor de copaci taiati de Polaris ca sa-ti faca matul ghioaga,cind stati in pirnaie!
7
0
..ia auzi,mascariciul, a fost amenintat, mare caraghios....
8
1
Vrem sa ne redai orasul asa cum era inainte sa il praduiesti tu !
6
0
Mai pastaie dar cit ai furat si cita spaga ai primit mai stii sumele primite. Mai derbedeule sa putrezesti in pirnaie.
6
0
Asa e, din tot ce se vede pe aici constantenii l-ar mai vota , cu 90%, inca cel putin doua mandate. Doua mandate la puscarie!
9
3
Ce tupeu are acest hot nesimtit. Sa se confiste tot atat lui, cat si familiei lui.
13
1
Dute ma si reclama la U.E.la NATO la ONU sau oriunde vrei ca tu condamnat cu executare fiind in loc sa mergi la puscarie ai fugit in Madagascar si nesimtiti de romani te-au adus inapoi fara sa isi puna manusile si nici covor rosu nu ti-au pus la coborarea din avion.Nu mai bate campi excrocule si demonstreaza ca nu ai furat daca poti daca nu adu bani inapoi prntru ca nu sunt bani tai nici ai familiei Mazare.
18
2
Stirile depre acest bufon scofalcit si familia lui de derbedei deja plictisesc.
26
1
E asa de urat de constanteni ca daca ar candida la primarie din nou ar lua 90%. Suntem multi retarzi in orasul asta.
5
10
Bai, pe asta l-a facut birchall de tot rahatul madagascurului. Dupa ce ca l-a inhatat cum s-a nimerit, il mai punea si sa semneze ca renunta la ce a construit la aia. Asadar l-a adus birchall pe mazare ca procuroarea aia care o tara pe tigancusa de i-a sarit papucii din picioare
7
2
Plangi ca un jegos. Da sutele de milioane de euro inapoi la stat. Sper sa mori in puscarie.
23
1
...tupeu de borfas...cate 50 de ani pentru fiecare infractiune ai fi incasat in America plus confiscarea extinsa a tot ce ai furat ...prosti si ziaristii astia...se uita in gura unui infractor dovedit...ai fi vrut sa te roage frumos procurorii sa te intorci in Ro....
26
1
Astia merota pe viata,temnita grea ,ca nu i mai satura nici dracu
19
2
Mult mai multa gutuie justitiei de cacat din Romania
12
1
Familia si prietenii acestui golan ordinar nu citesc comentariile care apar dupa fiecare aparitie in presa a acestui escroc, sa-i spuna ca este blestemat de majoritatea constantenilor de care si-a batut joc si ar fi mai bine sa evite sa se mai lamenteze ca este inchis pe nedrept.
23
2
Dar la tanti Gabi nu va ganditi? Ce o fi in sufletul ei de mama eroina de trei derbedei notorii - Radu, Mitza si Alex ?!?
27
1
Ba, tie nu iti este rusine? Derbedeule! Ai furat de ai rupt, ai macelarit orasul cu toata gasca ta de nemernici. Golanule! Pentru ce ai facut in orasul asta, ai luat putin. Condamnare pe viata, asta meritai.
37
2
sa mori in puscarie mizerie umana!!!
29
2

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166