REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mie., 17 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6793
27.4° Constanța Miercuri, 17 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6793
 

Radu Mazăre Jr.: Nu am o relație serioasă, sunt dedicat carierei. Nu vreau să fac copii, să-i cresc pe banii părinților. Video

Radu Mazăre Jr.: Nu am o relație serioasă, sunt dedicat carierei. Nu vreau să fac copii, să-i cresc pe banii părinților. Video

Deria ISLEAM, Emilia BABU 17 iulie 2024 | 00:00 680

Radu Mazăre Jr., pe cât este de cunoscut, pe atât de discret este! În vârstă de 30 de ani, fiul fostului edil al Constanței, Radu Mazăre, s-a remarcat pentru debutul său în câmpul muncii încă din adolescență, când și-a deschis propria afacere la 14 ani, pe plaja din Mamaia. De atunci s-a descurcat singur, fără sprijinul financiar al tatălui. În cadrul unui interviu acordat ziarului Replica, tânărul antreprenor vorbește cu o deosebită modestie despre parcursul său profesional și așteaptă cu nerăbdare, declară acesta în exclusivitate, să devină frate mai mare. 

Radu Mazare Jr.: Nu am o relatie serioasa, sunt dedicat carierei. Nu vreau sa fac copii, sa-i cresc pe banii parintilor. VideoRadu Mazăre Jr., pe scena Black Sea Excellence Awards Gala

„Suntem agenția imobiliară cu cele mai multe proiecte în Mamaia”

L-am întâlnit pe Radu Mazăre JR la evenimentul Fashion Tv, Black Sea Excellence Awards Gala în Mamaia. Acesta s-a desfășurat în Clubul Loft din Mamaia Nord, unde au făcut act de prezență personalități importante din lumea modei, de pe plan local și național, dar și celebrități din turism și antreprenori de seamă. Radu Mazăre Jr. a urcat pe scena Fashion TV și a primit cu mândrie premiul pentru Excelență în Marketing și Vânzări în domeniul imobiliar: „Am fost nominalizat pentru Premiul de Excelență în Marketing și Vânzări Imobiliare și pentru faptul că suntem agenția imobiliară care are cele mai multe proiecte în Mamaia în portofoliu, pe care le promovăm în București, în restul țării și nu numai. Avem în jur de 15 proiecte în portofoliu din Mamaia, nu din Mamaia Nord sau din alte stațiuni. Din ce am cercetat în piață, nu mai este o altă agenție care să aibă atât de multe proiecte. Avem, practic, proprietăți între 70.000 euro și 1.500.000 euro, în diferite proiecte care sunt în anumite stadii, fie în stadiul de construcție, finalizate sau chiar mobilate.”

Radu Mazare Jr.: Nu am o relatie serioasa, sunt dedicat carierei. Nu vreau sa fac copii, sa-i cresc pe banii parintilor. VideoRadu Mazăre Jr., pe scena Black Sea Excellence Awards Gala

O echipă de succes, fondată în București

Activitatea sa de bază constă în gestionarea propriei afaceri de succes în domeniul imobiliar: „De doi ani muncesc la această agenție, am fondat-o în București, împreună cu doi prieteni. Inițial, ofeream doar servicii de marketing imobiliar, după care am ajuns la concluzia că este benefic să avem și propria noastră echipă de vânzări. Acum suntem peste 20 de oameni în echipă și facem parte dintr-un grup mai mare de firme care servesc, practic, toată zona de nord a Capitalei, plus Mamaia.”

Radu Mazare Jr.: Nu am o relatie serioasa, sunt dedicat carierei. Nu vreau sa fac copii, sa-i cresc pe banii parintilor. VideoRadu Mazăre Jr., Emilia Babu

„Dacă vrei să ieși, să cheltui bani, să-ți cumperi, să faci diferite lucruri, muncește!”

Educația primită de la tatăl său l-a condus pe Radu Mazăre Jr. pe un drum al succesului, întrucât nu a avut totul de-a gata cum s-ar fi așteptat lumea. A cunoscut munca încă din adolescență, și-a drămuit banii și le-a învățat valoarea. Astăzi, tânărul antreprenor apreciază modul în care tatăl a ales să îl crească, chiar dacă la momentul respectiv nu era tocmai de acord: „Tatăl meu m-a ajutat prin sfaturile pe care mi le-a oferit de-a lungul copilăriei, și anume să fiu perseverent și consecvent în ceea ce fac, să-mi respect cuvântul atunci când mi-l dau și să am viziune pentru a face lucruri mărețe. Muncesc de la 15 ani și sunt mândru de treaba asta pentru că, dacă nu aș fi început așa devreme, nu aș fi reușit acum să construiesc business-ul pe care îl am.”

Radu Mazare Jr.: Nu am o relatie serioasa, sunt dedicat carierei. Nu vreau sa fac copii, sa-i cresc pe banii parintilor. VideoRadu Mazăre Jr., Emilia Babu

„Consider că este o chestie de apreciat și un curaj pe care cei tineri îl au, mai ales când vin din anumite familii, să înceapă să muncească. Recunosc acum că nu țineam, în mod special, să fac treaba asta pentru că, fiind mai tânăr, aveam alte gânduri în cap, mai ales că prietenii din jurul meu aveau majoritatea lucrurilor pe care și le doreau la îndemână. Tatăl meu îmi spunea tot timpul: «Dacă vrei să ieși, să cheltui bani, să-ți cumperi, să faci diferite lucruri, muncește! Cu banii tăi faci ce vrei. Nu veni la mine să-mi ceri bani!» Eu cred că m-a ajutat. Chiar dacă, la vremea respectivă, poate nu apreciam la adevărata valoare, acum, uitându-mă în jurul meu, cred că a fost o lecție și o învățătură foarte bună pentru mine.” spune Radu Mazăre Jr., cu mândrie și o evidentă apreciere față de tatăl său.

Radu Mazare Jr.: Nu am o relatie serioasa, sunt dedicat carierei. Nu vreau sa fac copii, sa-i cresc pe banii parintilor. VideoRadu Mazăre Jr., Emilia Babu

Acum că familia sa s-a reîntregit, iar tatăl său îi este, din nou, aproape, Radu Mazăre Jr. este fericit și așteaptă cu nerăbdare să devină frate mai mare: „În primul rând, mă simt mult mai ușurat sufletește, simt că mi s-a luat o piatră mare de pe suflet. Aștept cu nerăbdare să am un frățior și să îmi continui mai departe cariera profesională pe care o muncesc de doi ani.” Întrebat dacă se va asocia, în viitor, cu tatăl său într-un business, acesta răspunde că „rămâne de văzut.”

Care este statusul vieții amoroase a lui Radu Mazăre Jr.

În mare parte datorită educației primite, Radu Mazăre Jr. dorește să-și asume rolul de stâlp al familiei atunci când va fi cazul, iar, din acest considerent, momentan se axează pe carieră: „Nu am o relație serioasă și momentan sunt total dedicat carierei. Consider că este normal să mă gândesc să fac un copil și să-mi întemeiez o familie după ce am o siguranță financiară dobândită de mine. Nu vreau să fac copii și să-i cresc pe banii părinților sau să am grijă de familia mea pe banii altora.”

Vorbind despre relația cu tatăl său, fost primar al orașului Constanța, fiul său spune: „Mai ales acum, în ultima vreme, când putem comunica mai des, este alături oricând solicit un sfat sau o îndrumare mi le oferă cu mare drag și sunt convins că și el este foarte încântat de evoluția pe care o am.”

„Avem locuri foarte frumoase și e păcat să nu avem parte și de turiști.”

„Nu aș vrea să vorbesc despre trecut, aș vrea să vorbesc despre viitor și consider că, odată cu apariția hotelurilor internaționale în Mamaia, după cum bine știți, s-a deschis Crowne Plaza, urmează să se deschidă Radisson și altele, este o chestiune de impact pentru stațiune și, cu siguranță, ne vor aduce multe avantaje întregii comunități în care ne aflăm. Îmi doresc să fie mai multe evenimente în stațiune, îmi doresc să fie promovată mai agresiv în restul țării și nu numai. Avem locuri foarte frumoase, servicii bune și e păcat să nu avem parte și de turiști.” spune Radu Mazăre Jr., cu speranța că orașul Constanța va deveni din ce în ce mai vizibil și implicat în cât mai multe evenimente.

Deși cariera sa înflorește în București, se întoarce „iar și iar la marea albastră”

Chiar dacă activitatea sa se desfășoară, în mare parte, în capitală, Radu Mazăre Jr. nu poate sta departe de orașul de la malul mării, unde a crescut: „Într-adevăr, biroul meu și toată echipa mea este în București. Vara locuiesc în Constanța pentru că în București e destul de cald și, totuși, crescând aici, îmi place să merg pe plajă, îmi place să fac sporturi și, ca să vă răspund, alături de familia mea îmi petrec timpul liber.”

Întrebat dacă își va deschide un beach bar pe litoral, Radu Mazăre Jr. spune că acel capitol al vieții sale, tinerețea petrecută muncind pe plajă, este încheiat: „Nu, acela a fost un capitol din viața mea, foarte frumos, de altfel, un capitol în care am lucrat împreună cu mama mea, dar acum sunt orientat către această zonă de imobiliare de care sunt pasionat și de către zona de marketing pe care am studiat-o la facultatea din Londra și planurile mele sunt de a promova în continuare aceste proiecte către diferiți investitori, din țară sau din afară.”

„În business ai nevoie de niște abilități de vânzări pentru că vrei să vinzi o viziune”

Radu Mazăre Jr. a fost consilier de vânzări și, deși tatăl său a avut statutul de primar al orașului Constanța, nu a văzut această experiență ca pe o înjosire, ci, din contră, ca pe o lecție care îi este de folos și astăzi: „Sunt de părere că în business și, de fapt, și în viață, ai nevoie de niște abilități de vânzări pentru că, până la urmă, vrei să vinzi o idee, vrei să vinzi un concept, vrei să vinzi o viziune și atunci, experiența pe care am avut-o, la momentul respectiv, mă ajută aproape zilnic în ceea ce fac.”

Video

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510