REPLICA ONLINE CONSTANTA

27° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
27° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Radu refuză, în continuare, să-i elibereze autorizația de funcționare lui Trușcă

Radu refuză, în continuare, să-i elibereze autorizația de funcționare lui Trușcă

Mirela PASCAL 18 noiembrie 2022 | 00:00 3026

Războiul dintre Cristian Radu și Cosmin Trușcă, afaceristul din Mangalia căruia edilul îi pune bețe în roate în desfășurarea activității, este departe de a se încheia. După ce afaceristul a câștigat o nouă bătălie cu Radu, magistrații obligându-l la soluţionarea cererilor depuse de Trușcă privind eliberarea autorizaţiei de funcţionare pentru punctul de lucru situat în municipiul Mangalia, str. Mihai Eminescu nr. 4.,  Cristian Radu refuză să facă acest lucru. Primăria Mangalia a contestat decizia luni, 14 noiembrie.


Afaceristul din Mangalia care a făcut recent dezvăluiri incredibile, în studioul Replica, despre abuzurile care se fac împotriva lui și a agenților economici, dar și despre șpăgile cerute de angajați din primărie, mai are de așteptat până va primi autorizația de funcționare. Dacă o va primi! Pentru că a refuzat să-l susțină în campania electorală, și după aceea, lui Cosmin Trușcă i s-a refuzat emiterea autorizației de construire, după cum ne-a declarat el, fiind bombardat zilnic de polițiștii locali cu amenzi pe bandă rulantă. Afaceristul a deschis o serie de procese în instanță, solicitând anularea proceselor verbale și iată că magistrații sunt de partea lui, aspect care întărește opinia lui Trușcă cu privire la abuzurile executate de Radu la adresa sa.


În septembrie, primarul a fost obligat să-i soluționeze cererile privind eliberarea autorizației de funcționare

Pe 22 septembrie, Cosmin Trușcă, prin firma sa ETD Complet Construct, în baza căreia funcționează Trușcă Grill, a obținut obligarea primarului la soluționarea cererilor acestuia cu privire la eliberarea autorizației de funcționare, fără a considera că existenţa litigiului ce face obiectul dosarului nr. 6896/118/2021 înregistrat pe rolul Tribunalului Constanţa - Secţia de contencios administrativ şi fiscal, constituie un impediment în eliberarea actului administrativ solicitat.

Primăria lui Radu se opune…

Cristian Radu nu s-a lăsat și și-a pus oamenii din primărie să conteste decizia. Acțiunea a fost înregistrată pe rolul Curții de Apel Constanța luni, 14 noiembrie.

localul lui Trușcă, vânat de Poliția Locală

Reamintim că, la jumătatea lunii septembrie, Cosmin Trușcă a făcut dezvăluiri incredibile despre cum i se pun piedici în desfășurarea activității, pentru că nu a fost de acord, în campania din 2020, să pună afișe electorale cu fața lui Cristian Radu pe localul său. El acuză primăria din Mangalia că i-a cerut bani pentru a fi lăsat în pace și, pentru că nu a ”executat”, este tocat în permanență.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
hai mei nebunilor gurile rele zice ca l-a refuzat la alte alea pe primar
0
4
cica florenta a inceput o noua afacere cu ..utacu,tu tot cu restantele ..sau te mai sprijina CATALIN .PRI...CE PI TU //// e chestie de timp pana o miroase radu,,,
0
0
Arogantul asta se pise pe regulile de circulatie? Si a cumparat jegul strada?
1
3
Trusca fmm i ati masinile de pe strada ca blochezi un sens si nu putem iesi din parcare. De ce nu l amendeaza politia pe pacaliciul asta ??? La toti prostii si analfabetii li s a urcat cascavalul la cap!
3
2
voi nu v ati saturat de impresiile si aerele lui Truscă,un zugrav obosit cu figuri de filantrop,mai nou il face sageata si pe megasociabilul de Popescu ala de poza in chiloti pe fsbk la 50 de ani…s au emancipat bagabonți…
3
4
Bai, dar primarul asta , chiar face ce vrea el, se pise si pe o hotarare a Instnatei de judecata, se pise pe toata lumea , chiar nimeni nu vede , s-au nu aude ce abuzuri face asta??!!!
5
0
Vad o firma neautorizata cu Ursus. Daca cade in capul unui copil...
4
0
Asa e la noi in Donbass de Mangalia.Prin amabilitatea electoratului cretin caruia mancarea facuta de Trusca ii place
2
0
Cel mai jeggg primar cel mai hozt
5
0
Beiunur a futat femeia lui la tot mapamondul
2
1
Daca nu primeste SPAGA cat vrea el se pune pe tine ca stie ca are sprijin de la PARTID si se lauda ca nu are ce sa pateasca.ZICE CA DNA ESTE CONTROLAT DE PARTID
7
1

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436