REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Radu vrea bani de la afaceriștii din sudul litoralului care-și neglijează proprietățile

Radu vrea bani de la afaceriștii din sudul litoralului care-și neglijează proprietățile

Andreea CONDURACHE 11 noiembrie 2023 | 00:00 2410

Afaceriștii din sudul litoralului vor fi nevoiți să scoată mai mulți bani din buzunare în anul ce urmează din cauza modului în care își „îngrijesc“ proprietățile. Ca atare, decizia ca impozitul pe clădiri și terenuri să fie de 300-500% este salutară, în ideea că, astfel, proprietarii vor fi forțați să le renoveze și să le pună în siguranță.

Radu vrea bani de la afaceristii din sudul litoralului care-si neglijeaza proprietatileCristian Radu, primarul municipiului Mangalia

Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Mangalia figurează mai multe proiecte privind majorarea impozitelor în cazul mai multor clădiri și terenuri neîngrijite și lăsate în paragină, devenite un pericol pentru locuitori. În listă sunt incluși mai mulți afaceriști cunoscuți la nivelul județului. Spre exemplu, un proiect de hotărâre vizează majorarea cu 300% a impozitului, începând cu anul 2024, pentru mai multe clădiri localizate în stațiunea Jupiter, strada Carol 25, ce aparțin societății THR Marea Neagră.

Radu vrea bani de la afaceristii din sudul litoralului care-si neglijeaza proprietatileproiectele de hotărâre

Și familia Erbașu va fi nevoită să scoată mai mulți bani din buzunar din cauza unui teren localizat în stațiunea Neptun, strada Trandafirilor, nr. 16J, ca urmare a constatării stării tehnice de teren neîngrijit. Firmă îi are ca acționari pe Erbașu Adina, soția afaceristului Robert Ion Erbașu, Văduva Alexandrina, mama afaceristului Silviu Văduva și Gheorghe Raluca Adriana. Alte 2 proiecte vizează majorarea cu 300%, respectiv 4000%, a impozitului pe teren, începând cu anul 2024, pentru societatea Dia Litoral SRL, deținută de Violeta și Marian Henk Mătăsaru.

Radu vrea bani de la afaceristii din sudul litoralului care-si neglijeaza proprietatileproiectele de hotărâre

Coral Valmod SA, deținută de Steilmann Bukarest SRL, a intrat în vizorul municipalității. Astfel, începând cu anul 2024, firma va trebui să scoată mai mulți bani pentru impozitul pe o clădire situată în Mangalia, pe strada General Vârtejanu nr.3, cât și pentru terenul de sub construcție.

Jupiter SA, deținută de afaceristul Mohammad Murad, va fi obligată să plătească mai mulți bani, figurând cu cele mai multe terenuri și clădiri în paragină. Vorbim despre 6 proprietăți localizate în stațiunea Jupiter, majorarea impozitului fiind cuprinsă între 300 – 400% în funcție de starea tehnică a acestora. Nici societatea Zodiac 2000 SA, deținută de același afacerist, nu a scăpat fără majorări. Trei imobile ale societății vor fi supraimpozitate ca urmare a constatării stării tehnice de teren sau clădire lăsate neîngrijite.

Radu vrea bani de la afaceristii din sudul litoralului care-si neglijeaza proprietatilefostul consilier Marian Guță

Nici fostul consilier Guță nu a scăpat de supraimpozitare. Acesta va supraimpozitat cu 300% pentru o clădire localizată în municipiul Mangalia, strada Petru Maior, numărul 5.

Radu vrea bani de la afaceristii din sudul litoralului care-si neglijeaza proprietatileproiectele de hotărâre

Un total de 41 de proiecte ce vizează majorarea impozitului se află pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Mangalia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce e in neregula cu asta?Foarte bine Voi chiar aveti ceva personal cu primarul din Mangalia.Orice ar face nu va convine.
0
1
Terminati mai ca e teatru, vin la AUR unde se strang toti ciolanarii de la alte partide si fac pe opozitia cum face si Ozy sa spargem votul si sa castige Radu. La psd tot Iorgus sau Maganu se stie, oamenii noi nu au ce cauta. A.... Semmy baga tot pe Paris era sa uit.
2
0
Foarte bine Radule !!!! Si au luat cladiri ,terenuri,au milioane dar nu ii interesează igiena localității Radule faci bine ce faci ne place Mangalia cum arata ,acum si stațiunile incep sa arate ok ,ai votul nostru al mangaliotilor
1
3
este șansa noastră să scăpăm de el la vară! și bineînțeles de șleahtă lui spagara in frunte cu zanfir locala și Mihaela Călin ! la gunoi cu acești infecti
4
1
Rabla umana născută în zodia perversității pe nume Radu Cristi alias jumi juma are ce are cu Henk Mătăsaru. Mai tot circul este dedicație pentru Marian Matasaru.Nu i mai place și știe el foarte bine de ce . Pentru ca Zamfir de la locală a pretins o suma care nu s a materializat. În altă ordine de idei cand este chemat de catre Movilenu de la Mera ,Radu dă fuga de se încing pantofii. Iar despre oraș fără cuvinte.Pe tine cine te amendează Radu pentru ca ai aruncat pe apa sâmbetei milioane de euro?Pardon zeci de milioane.
4
0
Poate se inspira și Chitac. Zona Cazino Mamaia este părăsită de ani buni. Terasele închise și neîngrijite au devenit toalete în aer liber.
2
4
ce puneti poze cu restaurantul.lui trusca, că trusca s a pisssat pe Radu așa cum ne vom pissa și noi în vara și sperraam sa își ia cuuurva de la spital pusa șefa de el și sa plece de unde dracccu a venit,și sleata lui în frunte cu lunganul penal de la locală și mosul hit de la Garda cu șpăgar lui sotie Călin
9
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016