REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Raed Arafat, mesaj clar pentru Ludovic Orban: 'Să nu creadă vreunul, vreodată, că nouă ne este frică să fim auditați'

Raed Arafat, mesaj clar pentru Ludovic Orban: 'Să nu creadă vreunul, vreodată, că nouă ne este frică să fim auditați'

Replica API 13 decembrie 2019 | 04:01 744

Protestatarul Marian Moroșanu, cunoscut sub numele de „Ceauşescu”, l-a apostrofat pe Raed Arafat, în aeroport, unde i-a strigat că așteaptă să demisioneze pentru intervenția de la incendiul din Colectiv. În replică, Arafat i-a spus că va chema poliția. Totul s-a întâmplat în aeroporturile din Bruxelles și Otopeni, după ce protestatarul a fost invitatul lui Rareș Bogdan ca să viziteze Parlamentul European.

Klaus Iohannis a cerut o decizie în privința lui Raed Arafat, iar premierul Ludovic Orban a răspuns că va da un verdict în cel mai scurt timp. Joi seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, Arafat a precizat că lui nu îi este frică de auditul pe care ministrul Marcel Vela l-a ordonat pentru că el însuși a cerut, de-a lungul anilor, mai multe astfel de controale făcute de mai multe țări. Arafat i-a transmis premierului, cât și ministrului de Interne, că nu are nimic de împărțit cu ei.

”Încerc să înțeleg niște lucruri, că există niște interese în spate. Eu am fost mereu ținta unor atacuri. Nu e victimizare, e realitatea. Să nu creadă vreunul, vreodată, că nouă ne este frică să fim auditați. Eu am cerut, în trecut, audituri din alte părți. Am cerut audit din SUA, am fost auditați tehnic, nu financiar, eu nu sunt ordonator de credite. Am avut audituri din Finlanda, Franța. Noi suntem structură fără personalitate juridică. Eu nu pot să spun cuiva ca să câștige cineva o licitație, pentru că poate să mi se facă dosar și să ajung la DNA. Noi nu ne-am ascuns, am cerut să fim auditați. Noi am fost controlați de Curtea Conturi.

Poate să mă dea afară cine dorește. Dacă se dorește să plec, să își asume cineva să mă dea afară. Eu o să fac o conferință de presă unde am să spun unde era sistemul când l-am preluat, unde îl las și ce urma să fac. Eu nu sunt bătut în cuie.

Eu nu am o comunicare politică. Eu nu sunt membru de partid, am apărut pe afișele tuturor partidelor, cu excepția UDMR. Eu nu sunt etern, nu sunt bătut în cuie, pot fi schimbat, dar cineva să își asume. Eu nu am nimic nici cu ministrul, nici cu premierul.”, a declarat Raed Arafat.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
klaus werner si pnl executa ordine din afara pt colonizarea romaniei . Acasa jegosilor , sa aveti viata lui ceausescu !
2
2
arafat trebuia dat afara si trimis in judecata de la moartea lui Iovan si a studentei in muntii Apuseni ! a facut el bune , dar a mintit tare mult si la colectiv tot el a musamalizat ! trimis in judecata ! si elicopterul prabusit in lac la constanta ! tot arafat !
1
4
Marian Morosanu o scursura umana, un jeg ordinar facut din laba. Invitat de Rares cur cu ruj sa viziteze Parlamentul European ? Unde am ajuns in tara asta. Doi infractori apostrofeaza un om care si-a dedicat viata salvarii altor oameni. Sa dea Dumnezeu sa aveti nevoie de ambulanta si in locul ei sa vina dricul cu cai negrii. Mortii mamii voastre de retardati.
4
1
mai nenea babuinu am auzit de tine in anii 92 in tg mures,deja nimeni nu misca roata daca se auzea sirena salvarii,pur si simplu circulatia ingheta si nimeni nu era nervos,pentru ceeace ai facut tu pentru tara asta nu ar trebui sa dai nici un interviu in fata oricui potentat temporar,oricine ar fi el,noi te respectam si te iubim
3
0
El nu intelege ca avem nevoie si de o schimbare din cand in cand! Sa-l trimita ambasador in Palestina si este toata lumea multumita.
5
14
Ce a spus Arafat"eu nu sunt baut in cuie,sa se faca audit pot sa fiu dat afara" arata ca el nu are treada cu nici un partid ci doar si-a facut treaba si un audit v-a arata daca si-a facu treaba bine sau daca s-a folosit de functie in avantajul lui.Restul sunt barfe.
14
0
Selgiucidul face valuri,s-a obisnuit cu functia.
6
7
Arafat trebuie sa dispara. Timpul lui a trecut.
7
14
Pe merit sau nu, odata ajunsi in functie, rari sunt cei care recunosc ca au gresit. Aroganta si moralitatea, insuficient cultivata, ii impiedica sa spuna da, am gresit. Sau..imi pare rau, regret ca am facut, am spus sau am dres...Arafat, un doctor competent si f bun organizator, a comis-o! L-a vazut si auzit o tara intreaga. Stia realitatea din spitale dar a tinut isonul psdului. Si asta ia costat viata pe multi tineri. Si Iliescu, cu filmarea in fata, spune ca nu a chemat minerii.Trufia si aroganta ii impiedica insa sa isi asume deciziile gresite. Si asta costa, dar pe altii !
7
8
Unde ati fost cetateni cand acest arab mai roman ca noi in actiune si gandire a creat un sistem declarat de europeni ca cel mai performant si s-a cerut generalizarea lui la nivel european? Mi se pare normal sa il alungam pe acest Arafat si sa vindem sistemul unei multinationale care sa ne jupoaie de bani cum face Enelul, Eonul, Cezul si altii. Multe succesuri fraierilor!
19
4
Arfate ,lasa vrajeala aia proasta de pesesdeu si da-ti demisia.
6
20
Asta esti. Un impostor.
5
19

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016