REPLICA ONLINE CONSTANTA

27° Constanța Sâm., 17 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6824
27° Constanța Sâmbătă, 17 August 2024 Anul XX Nr. 6824
 

Raed Arafat: STAREA de ALERTĂ va CONTINUA

Raed Arafat: STAREA de ALERTĂ va CONTINUA

Replica API 3 ianuarie 2021 | 21:24 2508

Șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, s-a declarat convins, sâmbătă, la Digi24, că starea de alertă va fi prelungită în România. El spune că nu s-a discutat însă de noi restricții.

„Acum suntem mai mult la un platou, nu mai avem scădere rapidă și probabil o să avem o crestere dupș Sărbători mai ales pe partea celor care nu au respectat recomandarile de protectie impotriva coronavirusului. Noi am explicat, poate e bine sa o zic din nou. Inceperea vaccinarii nu este egal cu terminarea problemei si relaxare si revenirea la normalitate. Vaccinarea inseamna inceputul unui drum care va dura cateva luni pana va avea efectul scontat si un procent semnificativ din populatie se va vaccina. Vaccinul este o lumina la capatul tunelului dar mai avem mult pana ajungem la lumina asta”, a declarat Raed Arafat.

„Eu sunt convins ca starea de alerta va continua. Inca nu am iesit la liman, inca e posibil sa fie cresteri. Nu s-a discutat de noi restrictii”, a adăugat șeful DSU, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt Arafat si vreau sa sug
2
0
Dle Arafat, odihniti-va definitiv si lasati-ne in pace sa traim linistiti!
3
0
du,te bah la tine in tara ca o sa te rupa astia cu bataia cat de curand la prima revolutie,,nu te mai baga tu peste noi mah arabitoi prost ce esti
3
1
BADESCU LAURENTIU si DORCEA ALEXANDRU lingai psdisti lepre de cea mai joasa speza hoti si jigodii au covid cu forma rara COVID SCHIZOFRENIC CU MUTATIE IN PROSTIE. Dorcea analfabetul isi tine limba in curul lui Badescu O sa va adica noul an cite un sut in cur afara din ambulanta si multi ani cu executare lepre psdiste.
3
1
Personaje inconstiente. Aoleu! Petreceri, distractii, nasi, prieteni....... Covid 20. Sunteti serviti!
3
0
Mai are cineva fantezii cu apropierea casual de infectul asta cu un brici palmat pe care il desfaci exact cand ajungi aproape de el si apoi ii sectionezi beregata dintr-o miscare fluida terminata in palmarea la loc a lamei briciului?
1
2
Hai ca Arafat a dovedit ca nu este o autoritate in domeniu. Sa nu mai vedem stari de Alerta!
2
2
Satui de nea asta
14
3
Nu trebuie malaria galbena sa mai dea ordonante de urgenta in miez de noapte?
15
2
De ce domnia sa nu prelungeste odata pe o perioada mai lunga si asa stim o treaba. Exemplu pe un an si asa stim o treaba.
7
6
O fi cum spuneti voi, dar asta nu inseamna ca nu are dreptate.
4
14
Un ambulantier ajuns intaiul medic din tara, desi de atatea ori a dovedit ca e limitat si ba mai mult a mintit cu nerusinare in cazuri grave. Pandemia va tine cat vor dori dobitocii ca arahat.
23
4
Un paduche palestinian, slugoi la evrei, s-a pripasit si acum a ajuns sa-si bata pula de Romania, jigodia asta de arahat. Auzi tu doctor, daca nu-l facea ceausescu doctor, ajungea in cel mai bun caz potcovar la camile, facea pedichiura la dromaderi pentru un blid de mancare. Blestemat sa fii arahat din neam in neam, o sa pavezi fundul iadului nenorocitule,
31
5

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620