REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Raed Arafat va fi audiat de procurori după explozia de la Crevedia

Raed Arafat va fi audiat de procurori după explozia de la Crevedia

A.F. 29 august 2023 | 20:37 1340

Pompierii răniți la explozia de la Crevedia și Raed Arafat vor fi audiați într-un dosar deschis la Parchetul de pe lângă Curtea Militară de Apel.

Raed Arafat va fi audiat de procurori dupa explozia de la CrevediaRaed Arafat

În astfel de situații se deschide un dosar. El se află in rem, într-adevăr la Parchetul Curții de Apel Militare și deocamdată se așteaptă ca rapoartele de intervenție, care au fost finalizate abia astăzi, să fie trimise la Parchetul Curții de Apel Militare, la procurorii care se vor ocupa de caz. Deci sunt foarte importante aceste documente în primul rând, înaintea începerii audierilor.

Se pare că anchetatorii mai așteaptă în ceea ce privește audierea pompierilor care sunt răniți, pentru că ei au fost acolo în mijlocul tragediei care s-a întâmplat după a doua explozie, mai ales că vorbim de foarte mulți salvatori care pe urmă, iată, ar trebuit să fie salvați ei înșiși de către medici. Și Raed Arafat va fi chemat alături de ceilalți doi comandanți inspectori de la ISU București-Ilfov și de la Dâmbovița, pentru că aceștia au coordonat acțiunea în teren.

Raed Arafat, șeful DSU, a și declarat că în momentul în care a ajuns acolo a preluat toată activitatea și practic a coordonat mai departe acțiunea.

Este foarte important să se afle care sunt reglementările care ar fi putut fi încălcate. Deci, deocamdată nu se știe dacă a fost încălcată vreo normă sau vreo reglementare în ceea ce privește protecția muncii. În ceea ce îi privește pe militarii care se aflau în desfășurare a unei acțiuni, deci ei se aflau în misiune, în activitate și aici era vorba și despre o protejare a lor, când riscul este maxim", scrie Antena 3 CNN


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand te angajezi la pompieri nu iei in considerare ca s ar putea sa mori in foc salvandu l pe altul? Pai d aia ai niste beneficii. Ca ti risti viata. Cand te angajezi in armata nu stii ca risti sa mori in razboi? D aia ai niste beneficii. Ca ti risti viata pentru tara. Cand te angajezi in politie nu stii ca poti sa fii omorat in timpul serviciului sau si in afara lui? D aia ai beneficii. Ca ti risti viata pentru cei care au nevoie. Daca cei care muncesc in aceste profesii si ar respecta juramantul institutiile ar functiona in directia in care ar trebui.
1
0
Puterea corupe prima, pe urma vine coruptia, ambele si altele ucid, da avem medicamente si mai ales vaccninuri din pandemia vietiivsa ne vindecam....si bani avem ca stat, pacat ca se duc furati la privati nu la cetateni.
2
1
Lasati omu in pace !!! Daca nu era el stingeati focul ala cu galetile si furtunul de gradina
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510