REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
18.4° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Rafila cere demisii, după cazul tinerei care a născut pe trotuar

Rafila cere demisii, după cazul tinerei care a născut pe trotuar

A.F. 1 august 2023 | 00:00 749

Alexandru Rafila a vorbit despre un principiu care nu poate fi modificat indiferent de câte sancțiuni se vor da în acest caz: „e vorba de principiul care ar trebui să guverneze tot personalul medical: cel al umanității, al empatiei, al responsabilității. În fața unui om care are nevoie de ajutor - pentru că nu discutăm despre calificarea profesională a celui care este de gardă, discutăm despre un personaj medical care trebuie să fie cu grijă pentru pacienți, să vadă ce probleme are pacientul, să încerce să îl ajute, nicidecum să îl îndrume spre ieșirea din spital ca să îl preia ambulanța. E un lucru foarte serios, foarte grav”.

Rafila cere demisii, dupa cazul tinerei care a nascut pe trotuar

Dincolo de sancțiuni, Rafila spune că a făcut o teleconferință cu direcțiile de sănătate publică ca să le reamintească procedurile și responsabilitățile tuturor unităților sanitare.

Potrivit ministrului, direcțiile de sănătate publică trebuie să găsească cele mai bune căi astfel încât spitalele să fie monitorizate, din toate punctele de vedere.

„Eu cred că o demisie de onoare sau o demitere a managerului Spitalului din Urziceni de către primarul din Urziceni, ca urmare a acestui eveniment scandalos, eu cred că este și morală și potrivită și vine și ca răspuns la o așteptare a populației”, a adăugat Rafila.

O tânără a născut pe trotuar, în fața Spitalului Municipal Urziceni, județul Ialomiţa, după ce nu a fost primită la Urgenţe pentru că nu mai erau locuri, potrivit martorilor, scrie stiripesurse.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rafila sa ma kak in lingura măti.La Constanta ce ai facut.Cei de acolo vor sa te uta eu le am spus că esti larg sa ii speri Tengurajapitaumanaceesti
1
0
Demisia dupa caz. Minunat si corect După cazul spit de infecțioase Constanta ce a urmat? Primarul e in jilț. Dumneata asemeni Deci ALUPIGUS cu toti
3
0
“lucrul foarte serioas si foarte grav” nu trebuia sa aiba loc in 2023; faptul e consumat; teleconferinta cu dspurile e apa de ploaie; dspurile nu au nici o putere si au conduceri numite politic pe plan local ca si spitalele; iar baronii locali isi apara oamenii asa cum a facut chiar acum primarul urziceniului cu directoarea spitalului; suntem in haos si guvernul si parlamentul sunt incapabili sa dea solutii care sa garanteze ca situatia nu se va repeta; nici macar nu se vede luminita de la capatul tunelului; suntem in haos si mizerie si baronii locali si primarii mai mici sau mai mari isi fac de cap fara sa dea socoteala nimanui; de asta s-a ajuns aici
3
0
Ce va mai isterizati pt o c****a in plus! Are cumva asigurare de sanatate asa cum au cei cu loc de munca? Noi toti platim contributii si sunt pline spitalele de c***i! Mai fac si galagie
3
6
care trebuie sa te duci in ma-ta de mwist securist hotz !!!
7
2
Este si el un politruc, care tine de scaun! Asta este concluzia mea perosnala! Toti trebuie sa mearga la Puscarie!
8
1
Dar El SUPREMUL de ce nu pleaca! Asa este intr-un stat civilizat, demisia de onoare, oare? Ulterior raman masurile in consecinta, nu?
6
1

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768