REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.1° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
30.1° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Rafila îi răspunde dur lui Vlad Voiculescu, în legătură cu pierderea banilor pentru construirea spitalelor regionale

Rafila îi răspunde dur lui Vlad Voiculescu, în legătură cu pierderea banilor pentru construirea spitalelor regionale

Virgil STOIAN 11 septembrie 2023 | 00:00 1157

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila (PSD), a respins, sâmbătă la Braşov, acuzațiile fostului ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu (USR) legate de pierderea banilor pentru construirea spitalelor regionale, demnitarul spunând că acestea vor fi construite până în anul 2027.

Rafila ii raspunde dur lui Vlad Voiculescu, in legatura cu pierderea banilor pentru construirea spitalelor regionale

„Am văzut într-un mod demagogic şi aş spune fără niciun fel de caracter, în spaţiul public, diverse declaraţii ale unui fost ministru al Sănătăţii, care spune că ministerul a pierdut banii. Ministerul n-a pierdut niciun ban, domnule magician. Ministerul Sănătăţii şi-a făcut treaba, a pornit toate proiectele pe care dumneavoastră le-aţi blocat, a reuşit să încheie toate prevederile legate de investiţiile în sistemul de sănătate, iar această reducere cu 700 de milioane de euro nu este de la Ministerul Sănătăţii, ci de la Comisia Europeană care a scăzut suma nerambursabilă alocată României, iar Ministerul Sănătăţii a găsit soluţia, soluţia este de a finanţa exact aceleaşi proiecte în continuare alături de multe alte proiecte, din împrumutul de la Banca Europeană de Investiţii”, a declarat Rafila.

El a fost întrebat dacă se schimbă şi termenul până la care aceste spitale trebuie să fie gata. „Termenele nu vor fi foarte diferite, o prelungire de un an nu înseamnă absolut nimic. E vorba de spitale mari care au nevoie nu numai de studiu de fezabilitate şi proiectare, e vorba de o activitate în teren mult mai complexă”, mai precizat ministrul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un an de activitate a unui spital, inseamna foarte mult pentru sanatatea oamenilor, d-le Rafila. ASTA DOAR DACA VA INTERESEAZA SANATATEA ROMANILOR.
2
1
romanii vor spectacol! cine e mai tare in gura? ca in fund sintem noi, poporul!
2
0
Ba cine vorbește USR care neau vrăjit cu Covidu și au luat izolete măști vaccinuri aparate de respirat care nu au ajuns niciodată în tara pe milioane de euro cât tupeu sa ai sa vorbești nesimțire maxima
6
2
Cand a fost la minister nu a fcut nimic , cum de afar stie sa critice pe alti
6
2

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513