REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.1° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
24.1° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Rafila vrea să candideze la alegerile europarlamentare: Am suficient de multă experienţă

Rafila vrea să candideze la alegerile europarlamentare: Am suficient de multă experienţă

A.F. 11 februarie 2024 | 22:48 852

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat că dorește să candideze la alegerile europarlamentare pe listele PSD, candidatura sa fiind aprobată deja de PSD Sector 2.

Rafila vrea sa candideze la alegerile europarlamentare: Am suficient de multa experientaAlexandru Rafila

"Mi-am depus opţiunea pentru candidatură la organizaţia PSD Sector 2 pentru alegerile europarlamentare. Colegii au aprobat în unanimitate această candidatură şi mă bucur, le mulţumesc. Sigur, este un prim pas, urmează ca organizaţia PSD Bucureşti şi conducerea partidului să definitiveze o listă", a declarat Rafila, scrie digi24.ro.

„Am suficient de multă experienţă şi un pic de interrelaţionare internaţională pentru că am avut ocazia să lucrez în diverse zone încât să pot ajuta România din Parlamentul European”, a adăugat ministrul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ia candideaza mai Rafila la europarlamentare ca independent daca te crezi atat de bun,asha pe lista PSDeului poate sa fie oricine caci votatzi pun shtamipla pe partid,ca eshti cunoscut pentru ca te-a facut partidul ministru este una dar ia spunetzi domnule Rafila si cat a progresat medicina din Romania pentru romani care merg la medic fara spaga in perioada mandatului tau sau daca mai exista medici angajatzi la stat care ishi trimit pacientzi la ei in privat pentru ca sa le ia astora spaga pe acte,adica legal,fara frica ca ar fi prinshi,asta ii intereseaza pe majoritatea romanilor restul ce spui tu sunt vrajeli din filmul ala:"hai sa ii prostim pe proshti".
1
0
Toate experienta de care vb a pus o in practica la redeschiderea spitalului de infecțioase Constanta.Oameni au văzut atunci cît de experimentat este.Sa dat dupa corcodușe.Halal europarlamentar se vrea acu.Fimiarscirbă
3
0
Facator de nimic cu ifose si pretentii tîmpite.Te sustin in rect.
3
0
Sa ne kkm pă tine si in lingura măti.
3
0
Sigur suficient de multa experienta. Sa vazut Da aaa. Colectivul de medici si asistente si personal aferent te sustin sa te duci la dku.Asta pt implicarea dvs in tot ce tine de acel spital.Si iti urează cu toti bube la .ur si mîini scurte.Japiță umană ce esti
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620