REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
33.4° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Rafturile marilor magazine au fost golite! Video

Rafturile marilor magazine au fost golite! Video

Valentina CAMARA 26 decembrie 2022 | 00:00 1512

După zile întregi de cumpărături și stat la coadă, constănțenii au lăsat în urma lor, rafturile goale și ambalajele aruncate. Pentru a prinde ultimele produse, oamenii s-au înghesuit în supermarket-uri sau mall-urile din oraș. Cele mai căutate produse au fost carnea, băutura, fructele și legumele.

După ce s-au văzut cu produsele în coș, constănțenii nu au mai ținut cont de bunele maniere, lăsând în urma lor, un adevărat dezastru, cu ambalaje la voia întâmplării și produse nedorite pe rafturi greșite. Unii dintre ei s-au răzgândit în drum spre casa de marcat și au ”aruncat” alimentele pe diferite rafturi, deteriorându-le.

Angajații supermarket-urilor au făcut cu greu față cererii mari de produse și nu au reușit să țină pasul cu clienții. În cazul fructelor și legumelor, angajații aduceau marfă pe "banda rulantă" deoarece aceasta stătea pe rafturi maximum 10 minute. 

La mare căutare au fost și produsele pentru prăjituri, cum ar fi: zahărul și făina. Rafturile au rămas și aici goale dar și ca după război, cu pachetele aruncate în stânga și-n dreapta.

Cu toate că prețurile au crescut în ultima perioadă, constănțenii nu s-au uitat la bani când a fost vorba de masa de Crăciun.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Românii, n a ț i e de hahalere, mahalagii, mici, bere și manele.
6
31
De sarbatori se intorc in Romania foarte multe rude "plecate afara", pentru a petrece sarbatorile alaturi de cei dragi. Asta ar fi singura explicatie logica pentru golirea rafturilor. Nu este nimic exagerat, se intampla peste tot pe glob. In Rusia e ceva normal din 24 februarie pana in prezent. Ei mai gasesc pe rafturi doar mancare "second-hand" furata din tari vecine si puse la vanzare de catre "samsarii de suflete"... La noi e inca perfect. Nimic nou sub soare! Hahaha!
30
2
In primul rand, de sarbatori este o traditie cu vizitarea rudelor, automat vorbim despre cheltuieli mai mari. Dar nu cred ca asta este neaparat problema, ci faptul ca si acei soferi care "aprovizioneaza rafturile" au avut si ei liber de sarbatori sau un program mai "relaxat", acesta ar fi unul dintre adevaratele motive ale golirii rafturile. Pana la urma, clientii nu gresesc cu nimic. Nu-i poti acuza ca sunt "lacomi sau neam p***t". Problema pare a fi cu APROVIZIONAREA RAFTURILOR, mai degreaba. Si in mod normal e de datoria proprietarilor sa previna astfel de situatii. Cum ar fi ca de sarbatori sa nu mai gasesc nimic in magazine? Nu am nici eu de castigat, nici proprietarii magazinelor. De parca in 2022 ar fi "primul Craciun din toate timpurile". In mod normal magazinele ar trebui sa fie aprovizionate "GENEROS" inca de la inceputul lunii decembrie si pana la terminarea sarbatorilor. De exemplu, daca era viscol cu o saptamana inainte de Craciun si nu se mai circula absolut deloc, drumurile fiind inzapezite atat de rau incat nu ar fi putut fi aprovizionate magazinele cum trebuie? Ar fi ramas clientii fara alimente, nu? Problema e la comercializanti, nu la "clientii prea lacomi. Sunt 100% sigur de asta! Probabil ca este si asta o strategie, pentru a mari pretul "ultimelor alimente ramase pe rafturi". Nu-i asa? Nu ati fi facut si voi la fel? Of of of!!!
31
1

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436