REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
12.3° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Răfuială în stradă între un șofer și un pieton care traversa strada

Răfuială în stradă între un șofer și un pieton care traversa strada

Victor ROTARU 13 martie 2023 | 00:00 3424

Indiferent că vorbim de traficul din Constanța sau dintr-un alt orășel ceva mai mic, oamenii pierd minute importante pe la cozi la semafoare cu nervii întinși la limită, și nu de puține ori s-au iscat scandaluri sfârșite cu ploi de pumni pentru mici inconveniente în trafic. Însă nu doar șoferii sunt cu capsa pusă ci și pietonii.

Rafuiala in strada intre un sofer si un pieton care traversa stradaFoto cu rol ilustrativ

Totul s-a întâmplat pe 2 octombrie 2018, atunci când D.G. se afla la volanul mașinii, deplasându-se pe strada Revoluției din orașul Hârșova, cu intenția de a ajunge la magazinul pe care acesta îl administrează. Ajuns la trecerea de pietoni de pe strada Revoluției, în intersecția cu strada Vadului, șoferul a redus viteza și a oprit pentru a da prioritate unui pieton angajat în trecerea străzii. Pietonul a traversat mergând agale și privind în telefonul mobil. Când a ajuns lângă autoturismul lui D.G. s-a oprit şi s-a uitat la acesta. Șoferul a continuat deplasarea, a virat dreapta, a oprit pe strada Vadului și a coborât, cu intenția de a-l întreba pe pieton de ce a făcut acel gest, pe care l-a considerat sfidător, pietonul răspunzându-i că este trecere de pietoni și face ce vrea.

La fața locului a oprit un autoturism al Poliției Locale, din care a coborât un polițist care l-a rugat pe pieton să meargă la sediu și să dea o declarație, moment în care au apărut și alte persoane de etnie rromă, care l-au înconjurat pe polițistul local. În această împrejurare, persoana vătămată a coborât din autoturism, cu scopul de a-l ajuta pe polițistul local, aflat în inferioritate numerică. În acel moment, o persoană dintre cele apărute la fața locului, Isar Amet, identificat ca fiind agresorul, i-a aplicat o lovitură cu pumnul în zona nasului persoanei vătămate, D.G., după care s-a îndepărtat în fugă.

Rafuiala in strada intre un sofer si un pieton care traversa stradaMinută judecătorească

Magistrații din cadrul Judecătoriei Hârșova au decis să îi aplice lui Isar Amet o amendă penală în valoare de 2.500 de lei, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru o Harsova curata si educata ar trebui un cazan de sapun. Materie prima este ... caazanul lipseste !
1
0
ION swgy bă pwla
4
2
A dat c****a cu pumnu și a fugit.e băiat și el, mm de c****a de harsova
4
4
Iei bataie si statul primeste bani. Tot inainte.. ..
9
0
misto, un g***i borat da cu pumnu' si isi ia o amenda. Fwtw-ti justitia matii, romanica !
14
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677