REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Răfuială între clanuri, în plină stradă, la Tulcea

Răfuială între clanuri, în plină stradă, la Tulcea

Virgil STOIAN 26 iunie 2023 | 00:00 2235

Încă un episod din războiul a două clanuri din Tulcea a avut loc în comuna Jijila. Membrii familiilor Surdu şi Costandache locuiesc pe raza orașului Măcin, judeţul Tulcea, între ei existând un conflict de mai mult timp, care de-a lungul timpului s-a lăsat cu evenimente mai mult sau mai puțin sângeroase. De această dată, un membru al familiei Surdu a fost agresat de trei membri din clanul opus, aceștia lovindu-l în mod repetat cu bastoanele, după ce inițial unul dintre ei i-a dat cu spray lacrimogen în față.

Rafuiala intre clanuri, in plina strada, la TulceaFoto cu caracter ilustrativ

Potrivit rechizitoriului, victima, Florin S. se afla așezată pe o bancă, în centrul comunei Jijila, fiind înconjurat de mai mulţi tineri, care, la rândul lor, veniseră în centrul comunei pentru a petrece seara. În jurul orei 23:00, în faţa sa, venind de pe DE 87, a oprit un autovehicul Porsche, de culoare albă, în care se aflau Constandache Florin Jan, Constandache Claudiu Cristian și Constandache Eduard  Florin. Între persoana vătămată şi inculpaţi era o relaţie tensionată, din cauza unui conflict din urmă cu ceva timp.

Astfel, persoana vătămată s-a apropiat la aproximativ 50 cm de autovehiculul în care se aflau inculpaţii pentru a afla de ce s-au oprit în apropierea sa. Ca răspuns Constandache Claudiu Cristian i-a aplicat persoanei vătămate spray iritant lacrimogen în zona feţei. Imediat cei trei inculpaţi au coborât din autovehicul înarmaţi cu bastoane metalice, iar persoana vătămată a fugit în spatele dispensarului pentru a se feri de inculpaţi.

Cei trei inculpaţi au urmărit-o pe persoana vătămată în spatele dispensarului, unde au lovit-o în mod repetat cu bastoanele, martorii oculari confirmând că, după câteva minute, persoana vătămată a fugit către un magazin din zonă, având sânge în zona capului. După intrarea în magazin, persoana vătămată a fost urmărită de către inculpaţi, însă aceştia au fost opriţi de vânzătoarea magazinului care nu le-a permis accesul.

Rafuiala intre clanuri, in plina strada, la TulceaMinuta judecătorească

Magistrații din cadrul Judecătoriei Măcin au decis condamnarea celor trei inculpați la pedeapsa amenzii penale în cuantum de 6.000 lei, echivalentul a 300 zile - amendă înmulţit cu 20 lei/zi, pentru săvârşirea infracţiunii de infracțiunii de „lovire sau alte violențe”. Sentința a fost dată pe 16 iunie 2023 și nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca se pocesc niste cazaturi cu aparente de oameni nu e ceva deosebit. Ar fi interesant de stiut din ce bani se platesc interventiile spitalicesti. Nu de alta,dar e mai mult ca sigur ca aceste forme de viata nu platesc contributii la sanatate si sunt oameni normali care chiar au nevoie de ingrijiri si sunt probleme cu bugetele. Exista forme de impunere fortata a platii asistentei medicale pentru interlopi? Daca nu,e o mare problema.
4
0
O grenadă aruncata în maimuțele maidaneze
7
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016