REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

RAJA: Din cauza unor probleme tehnice, oprirea de apă în centrul oraşului se prelungește

RAJA: Din cauza unor probleme tehnice, oprirea de apă în centrul oraşului se prelungește

A.F. 19 mai 2023 | 00:00 1475

Din cauza unor probleme tehnice survenite pe parcursul lucrărilor programate din zona centrală a orașului Constanța, oprirea de apă se prelungește până în jurul orei 21.30.

RAJA: Din cauza unor probleme tehnice, oprirea de apa in centrul orasului se prelungeste

În continuare, nu vor avea apă la robinete abonații din zona centrală, perimetrul delimitat de străzile: Călărași – I.G. Duca – Avram Iancu – bd. Ferdinand – Mihai Viteazu – Traian – Sulmona – bd. Tomis – Călărași, cu punctele termice aferente.

Rămân cu presiune redusă în zona Peninsulară – Piața Ovidiu, pe strada Mircea cel Bătrân (între strada Decebal și Piața Ovidiu), precum și în perimetrul delimitat de străzile: Ion Lahovari – Artileriei – Mihai Viteazu – Topraisar – I.G. Duca – Castanilor – Ion Lahovari.

„Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem încă o dată scuze pentru disconfortul creat!“, au transmis reprezentanţii RAJA.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multa mwe cu kkt chitac si tuturor sustinatorilor sai
1
0
RAJA CONSTANTA, veniti sa luati molozul din gardul Cimitirului Uman de pe strada Baba Novac ? Ati construit Statia de pompare si ati pus molozul in gardul cimitirului. Ati construit conducta de canalizare de la blocurile BN la statie si ati pus molozul in gardul cimitirului. Ati construit conducta de canalizare din noul cartier Anadalchioi la statia de pompare si ati depus molozul in gardul cimitirului. Nu va este rusine de Constanta si de constanteni ?
2
0
Nu este posibil Asa ceva.. I au Dat drumul si au oprit o iar.. Nu importa ca e cald, oameni bolnavi, copii mici.. Tot orasul e un haos si fiecare face ce vrea iar cetatean il platiti este bataia de joc a tuturor.. Si in mod special a acestei raja care nu mai termina cu avarii le si reparatiile.. Ca si radet ul de altfel
4
0
Niste mincinosi ! Astazi la ora 16 , intersectia Bd. Mamaia - Str.1907, o cisterna bloca bulevardul, vreo 2 masini trotuarele si vreo 10 indivizi stateau de vorba. Nimeni nu lucra nimic. Incompetenti pe linie, in frunte cu mos teaca de la Primarie !!!!
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510