REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° ConstanÈ›a Lun., 2 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6840
18.4° ConstanÈ›a Luni, 2 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6840
 

RAJA: În perioada 19 august – 08 septembrie 2024 traficul rutier va fi blocat pe strada Baba Novac

RAJA: În perioada 19 august – 08 septembrie 2024 traficul rutier va fi blocat pe strada Baba Novac

Deria ISLEAM 14 august 2024 | 11:52 875

În prezent, RAJA SA derulează la nivelul municipiului ConstanÈ›a, în cadrul Programului OperaÈ›ional Infrastructură Mare (POIM) 18 contracte de lucrări, cu o valoare totală de peste 652 milioane lei. O parte dintre aceste investiÈ›ii vizează È™i strada Baba Novac, unde se execută lucrări de reabilitare a magistralelor de apă, cu diametrul de 800 mm, respectiv 560 mm. Acestea fac parte din contractul CL 33, “Reabilitare conducte de aducÈ›iune È™i magistrale, staÈ›ii de pompare È™i refulări aferente în municipiul ConstanÈ›a”, în valoare de 82,38 milioane lei.

RAJA: in perioada 19 august – 08 septembrie 2024 traficul rutier va fi blocat pe strada Baba Novac

În această situaÈ›ie, pentru realizarea investiÈ›iilor, este necesară oprirea în totalitate a traficului rutier în zona de intervenÈ›ie. Astfel, în perioada 19 august – 08 septembrie 2024, pentru buna desfășurare a lucrărilor, suntem nevoiÈ›i să restricÈ›ionăm total traficul auto pe strada Baba Novac, pe tronsonul delimitat de intersecÈ›iile cu străzile Bogdan Vasile È™i Alexandru Dimitrie Xenopol.

În această perioadă traficul rutier, inclusiv traseul autobuzelor CT BUS va fi deviat astfel: str. Soveja (staÈ›ia Academia Navală) – str. Ștefăniță Vodă – bd. Aurel Vlaicu, până la sensul giratoriu de pe b-dul Aurel Vlaicu, intersecÈ›ie cu str.Baba Novac, È™i retur.
În vederea desfășurării lucrărilor, zona va fi împrejmuită È™i semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunÈ›ată È™i PoliÈ›ia Locală. Ne cerem scuze participanÈ›ilor la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele constructorilor fac eforturi ca durata de intervenÈ›ie să fie cât mai redusă, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulaÈ›iei în cel mai scurt timp È™i în cele mai bune condiÈ›ii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
0
0
0
0
1. Cine garanteaza ca lucrarea se va termina in trei saptamani. 2. Autobuzele firmei locală de transport fac dreapta la Soveja iar locuitorii din Coiciu și Compozitorilor sa se descurce cum pot. 3. Linia 51 sa fie prelungită până in cart Compozitorilor. In acele blocuri locuiesc mii de oameni care nu vor mai avea cum să ajungă la locurile de muncă .
4
0
Vai,vai,vai! Ce rusine domnule Georgescu!!! Primaria,politia locala,politia nationala,garda de mediu....etc, ..... nimeni nu doarme.Ei mediteaza si gandesc un MASTERPLAN prin care ,noi cetatenii sa ne deplasam cu dronele.Deplasarea cu dronele va fi asigurata pana la finele anului 2090,cand toate lucrarile acestei societati se vor finaliza.Atunci organele incompetente se vor autosesiza,dar va fi tarziu!!!! Va opera prescriptia.
6
0
Primăria doarme. Politia locala doarme. Sunt lucrări în tot orașul în unele locuri este necesară resemnalizarea rutiera. Exemplu daca circuli dinspre marvimex pe strada Dreptății constați că e blocată de utilaje și fiind strada cu sens unic nu poți să întorci așa că ești nevoit să intri pe accesul interzis pe strada Prieteniei nu ai alta varianta. am întâlnit zeci de situații de genul acesta oare de ce nu intervine primăria și de ce lasă blocarea străzilor la latitudinea constructorilor fara o dirijare a circulației civilizata.
8
0

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516