REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.5° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
21.5° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

RAJA: Se lucrează în zonele cu sensibilitate crescută din cauza ploilor

RAJA: Se lucrează în zonele cu sensibilitate crescută din cauza ploilor

Andreea VLAICU 31 august 2024 | 15:24 496

Până la remedierea completă a situației create de efectele ploilor torențiale, care în unele zone au atins prin acumulare pragul critic de peste 200 l/mp, echipele de intervenție RAJA sunt mobilizate pe teren în zonele cu sensibilitate crescută și răspund cu promptitudine la toate solicitările primite iar în acest moment, toate situațiile sunt în curs de rezolvare.

RAJA: Se lucreaza in zonele cu sensibilitate crescuta din cauza ploilor

Echipele furnizorului de energie au reușit să realimenteze cu tensiune aproape toate sursele/stațiile ce asigură debitul de apă necesar pentru județul Constanța și imediat echipele RAJA au repus în funcțiune sistemul și s-a reluat furnizarea apei potabile în localitățile Cotu Văii, Negru Vodă, Pecineaga și Vânători. În continuare nu se poate asigura alimentarea cu apă în localitățile Dulcești și Amzacea din județul Constanța.

Recomandăm abonaților care întâmpină probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare să le sesizeze la dispeceratul societății, apelând numărul 0241.924, tasta 3, pentru a se putea interveni în cel mai scurt timp în remedierea situațiilor.

Totodată, rugăm consumatorii să manifeste înțelegere, întrucât defecțiunile apărute în sistemul de alimentare cu energie electrică, cauzate de condițiile meteorologice actuale, nu sunt sub controlul echipelor noastre. Imediat ce situația va permite și alimentarea cu energie electrică va fi restabilită în zonele afectate, imediat se va relua și distribuția apei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Știți zonele inundabile din oraș, pune-ți mâna și faceți scurgeri ale apei pluviale pe unde s-au astupat cu asfalt, sau gata a trecut, așteptăm următoarea furtună ?
4
0
Zone cu sensibilitate crescuta !Fac misto de noi !
8
0

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365