REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
28° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Raluca Bădulescu a câștigat trofeul la categoria Celebrity, în cadrul Galei ELLE New Media Awards

Raluca Bădulescu a câștigat trofeul la categoria Celebrity, în cadrul Galei ELLE New Media Awards

A.F. 31 mai 2023 | 00:00 421

Pentru al optulea an consecutiv, ELLE desemnează cele mai influente personalități din social media în cadrul galei ELLE New Media Awards. Evenimentul, care a devenit unul dintre cele mai stylish și așteptate momente în comunitatea online din România, a avut loc luni.

Raluca Badulescu a castigat trofeul la categoria Celebrity, in cadrul Galei ELLE New Media AwardsRaluca Bădulescu

În cadrul Elle New Media Awards 2023, Raluca Bădulescu, vedeta Kanal D2 si unul dintre jurații de la „Bravo, ai stil!”, a strălucit la categoria Celebrity și a fost premiată, prin votul publicului, pentru influența sa remarcabilă în mediul online.  

Nominalizările la categoria Celebrity au fost extrem de competitive, fiind incluse nume sonore precum Inna, Antonia, Lidia Buble, Andreea Berecleanu, Alina Eremia și Irina Rimes, toate fiind recunoscute pentru contribuția lor semnificativă în domeniul lor de activitate.

„Sunt extrem de emotionată! Este o onoare și o mare bucurie pentru mine să primesc acest premiu și să împărtășesc această experiență cu voi. Vă mulțumesc din suflet pentru susținerea neîncetată”, a spus Raluca Bădulescu.  

Raluca Bădulescu a reușit să se distingă prin stilul său inconfundabil și prin modul în care comunică cu comunitatea online. Cu un simț al modei aparte, îndrăzneț și inovator, Raluca a captivat audiența prin creativitate și prin implicarea activă în diverse proiecte digitale, dar si ca jurat al celei mai iubite.

Raluca Badulescu a castigat trofeul la categoria Celebrity, in cadrul Galei ELLE New Media Awards

Raluca Bădulescu, despre relația cu iubitul mai tânăr

În luna aprilie, Raluca Bădulescu a oferit primul interviu alături de iubitul ei, Rareș Grigore, care este cu 20 de ani mai tânăr decât ea. Vedeta de la Kanal D a vorbit despre relația pe care o are de aproape un an.

Vedeta, care face parte din juriul „Bravo, ai stil!”, spune că iubitul ei este mai încăpățânat decât ea. Rareș Grigore are și o scuză și dă vina pe zodie, precizând că este Taur.  

„Eu sunt mic copil… Trebuie să mă ascund după un copac ca să pot să îi spun o idee. Sunt și eu puțin încăpățânată, dar puțin față de el”, a completat Raluca Bădulescu.  

Când apar discuții în contradictoriu, vedeta este cea care cedează prima. „Cu mine n-ai cum… trebuie să cedezi”, a spus Rareș Grigore într-un interviu pentru Kanal D. „Cedez aparent, dar mă reîntorc”, a mărturisit și Raluca, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768