REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.1° Constanța Mar., 3 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6841
26.1° Constanța Marți, 3 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6841
 

Raluca Turcan

Raluca Turcan

Replica API 1 aprilie 2021 | 14:26 1549

Raluca Turcan a participat la o acțiune de împădurire în județul Sibiu. Lăsând la o parte faptul că nu purta mască, că... de, la nivel înalt se practică, nu putem să nu-i remarcăm calitățile.

La cum ține sapa, ai zice că s-a născut pentru așa ceva! De atâta sensibilitate... artistică nu o bănuiam!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In loc sa se ocupe de pensiile rominilor si salarii ea planteaza pomi !----n-o doare nici in cot de poporul asta care n-are munca si moare de foame
2
0
Ea nu stie cati ani, si tu Iohanise o pui ministru. Si ii ocareste pe lesinatii aia care umbla de colo-colo pt. eliminarea restrictiilor. Si tu esti prima care nu respecti legea. Si nu e prima oara. Pai ce sa ceri de la manelistii , de la talharii din galeriile de fotbal. Acum Barna ii face fascisti, in august 2018 ii facea eroi ca au fost gazati de jandarmi. Cat de ticalos poti sa fii. Poate si-au dat seama si astia cu dinti in gura ce-au votat. Niste profitori doar pt. interesul lor.
3
0
unealta in alta parte?
2
0
Astia se tin de actiuni pionieresti ca sa aduca aminte de vremurile ceausiste? Nu e cazul,pentru ca atunci era prost,prost e si acum.Sistemul era si atunci,este si acum ticalos. Macar atunci se mai construia cate ceva,acum se demoleaza si cand se contruieste,nu ai garantia ca nu pica ceva pe tine sau pa altii de pe strada. Turcanca e o banala ajunsa pe scaun inalt,ca urmare a voturilor romanilor. Nu e deloc desteapta,nu stie si nu vrea sa faca nimic bun pentru alegatori,si parca de aia a fost aleasa acolo. Asa le place romanilor sa-si aleaga sefii.
6
1
ea nu e figuranta zilei,ea este figuranta anului.
9
1
Proasta lui Johannis , in nesimtirea ei nu isi da demisia din functia mare de Ministru al Muncii ! Pai botoxata asta cu botu ca curul de iepure reprezinta poporul roman in Ministerul Muncii ? Vipera asta fara familie si copii ... hotaraste soarta la zeci de mii de oameni care muncesc in institutiile statului si pt. care Ea face Proiect de Lege ca sa-i concedieze ? Proasta asta unsa de alcoolistul Orban, care nu poafta masca de protectie anti COVID ? SICTIR JOHANNIS !
8
1

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516