REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.9° Constanța Sâm., 28 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6866
18.9° Constanța Sâmbătă, 28 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6866
 

Raluca Turcan: Cei de la PSD n-au niciun Dumnezeu!

Raluca Turcan: Cei de la PSD n-au niciun Dumnezeu!

Replica API 29 august 2020 | 21:58 1391

Viceprim-ministrul Raluca Turcan afirmă că liderii liberali sunt în situaţia în care îşi ocupă cu negocieri pe tema moţiunii de cenzură timpul pe care l-ar fi putut petrece printre oameni. Ea a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că liderii PNL vor face tot posibilul pentru a opri moţiunea de cenzură, demers pe care l-a catalogat drept ”ticălos şi care nu are nimic de-a face cu românii”.

”Astăzi ar fi trebuit să fim alături de premierul Ludovic Orban şi de alţi colegi de-ai mei din Guvernul României, pentru a marca două proiecte importante pentru judeţul Sibiu. Din nefericire, a trebuit să amânăm această vizită a colegilor noştri, pentru că suntem în situaţia de a ne ocupa timpul pe care l-am fi putut avea pentru a fi printre oameni cu negocierea blocării moţiunii de cenzură pe care o vom avea luni. Şi am convingerea că vom opri această moţiune de cenzură care, dincolo că este mincinoasă şi ticăloasă, destabilizează ţara. Oameni care îşi permit ca într-un asemenea moment prin care trece România să destabilizeze ţara întreagă şi să creeze temere în societate nu au niciun Dumnezeu”, a afirmat Raluca Turcan, sâmbătă, la Sibiu unde a participat la lansarea candidaţilor PNL pentru alegerile locale, informează Mediafax.

Turcan a afirmat că, alături de colegii săi va face tot posibilul pentru a opri moţiunea de cenzură, demers pe care l-a catalogat drept „ticălos şi care nu are nimic de a face cu românii”.

În acest context, Turcan a criticat PSD.

”Oameni care, când ne-a fost bine, şi-au bătut joc de bugetul ţării nu au cum, pur şi simplu, ca atunci când ne este greu să gestioneze şi bugetul ţării, şi 80 de miliarde de euro de la Uniunea Europeană”, a adăugat vicepremierul.

Parlamentul dezbate, luni, moţiunea de cenzură iniţiată de 205 deputaţi şi senatori, scrie știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai alegeri aveti in cap de cand prostii de noi au crezut ca daca va dam votul o sa fie mai bine. Nu mai votam nici un partid gasca de nenorociti ce sunteti
2
0
Doamne ,ce conducatori avem!!
1
0
Cand o vad pe raluka incep sa ma inchin la icona covid; cum arata dumnezeu?
2
0
Tu ce Dumnezeu ai ? Pe DRACU ?
3
0
nu mi.e rusine nici cu voi,faraluca.Am zis sa taiati pensiile speciale,sa abrogati modificarile la legile justitiei,sa desfiintati ss,sa legati borfasii si sa reactivati dnaul si curtea de conturi.Ce ati facut?mai nimic
5
0
asta se vrea in tara asta care de treizeci de ani nusi gaseste omul potrivit la locul ...bun!Poporul de jos si numai el sufera,am devenit argatii si sclavi celor bogati si destepti, le dam voturi, munca, bani si viata!
4
0
Am vomat in gura cand am vazut-o
5
0
Ca aveti voi Dzeu! Nu platiti pensiile, alocatiile, nu dati tablete, masti insa in schimb, sunteti pe bune cu toti incractorii, din toate clanurike, inclusiv cu cei cu gulere albe. Plecati acasa, javre mincinoase ce sunteti!
14
0
Hai sictir
17
1
Travestita asta inca e pusa in seama? Orban eu inteleg ca e mai mult beat-uri asta e urata si cand esti beat.
15
1
muia a luato si de la Stolojan.
14
0
nu e asa mare ca pierd guvernarea. Problema lor e ca daca trece motiunea il pun pe Klanus Johannus din nou in pozitia de a incalca legea cum a facut o si la inceputul anului cand a trecut prima motiune si a cazut guvernul. Daca atunci a facut o pe prostul ca nu trebuie sa se chinuie prea mult sa i iasa acum va trebui sa si calce in picioare orgoliul si sa numeasca guvern psd. Sau sa faca orice alt compromis si sa incalce legea riscand suspendarea.
15
0
Cata muie si a luat asta sa ajunga sefa la penele nu va imaginati.
19
1
... Uite cine vorbeste...rade ciob de oala sparta.Parca cei de la pnl sunt mai breji,tot o apa si-un pamant sunt.Staiti dracu unde sunteti ca nu vrem sa va vedem tarani parveniti aroganti.Va ganditi numai la propriile afaceri va doare-n cur de acest popor sarac.In Constanta o sa voteze dracu la doua maini, nu avem ce vota,toti sunteti niste hoti.
16
1
Muista dracului...
18
1
Chiorpanaca asta nici nu stie unde se uita.Daca ii arati pumnul zbiara ca maimuta. Asta nici muie nu merita
17
1
Atentie a fugit o girafa de la circ
18
1
Ce n-aveti timp de mintit lumea in campanie va stie lumea ca iesiti din barlog noaptea ca hoti de cenu-i puneti pe bot si ceausescu sa va faca campanie
16
1
bleeeaaaahhhh
14
1
nu ca asta e prea de tot de 2 ori intro zi sa o vad pe urata asta !!! voi chiar vati dilit?
18
4
Bine ca aveti voi. Sunteti praf. Ati demonstrat asta...
23
5
Turcan, care este Dumnezeul vostru al PNL, Satana ?.....
26
5
N-am avut plw,pardon mina buna cu persoana aceasta....
21
2
Ti ar proasta de ras!!! Asta nu i aia care zice Doamne fereste sa nu ne culcam vii si sa ne trezim morti
35
5

REPLICA


LOTO

6/49
32151394140
5/49
30224321027
joker
29202731364