REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Raluca Turcan: Odată cu guvernarea PNL, s-a trecut de la vorbe la fapte

Raluca Turcan: Odată cu guvernarea PNL, s-a trecut de la vorbe la fapte

Replica API 12 septembrie 2020 | 00:00 1329

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, vineri, la Craiova, unde a vizitat şantierul drumului expres Craiova - Piteşti, că odată cu guvernarea PNL, marile proiecte de infrastructură din judeţul Dolj au început să prindă contur, pentru că "s-a trecut de la vorbe la fapte", atât în ceea ce priveşte drumul expres, cât şi Spitalul Regional Craiova.

Raluca Turcan

"Din fericire pentru doljeni, odată cu noua guvernare s-a trecut de la vorbe la fapte. Şi, dacă până acum vedeam spitale regionale pe hârtie, drumuri expres desenate, acum se lucrează intens. Pe partea de infrastructură suntem în grafic cu lucrările, iar Spitalul Regional Craiova a devenit o realitate odată cu semnarea contractului. De altfel, toată activitatea guvernamentală, în scurtul mandat pe care l-am avut până acum, s-a concentrat prioritar pe infrastructură, sănătate, educaţie şi investiţii, sprijin pentru mediul de afaceri. De asemenea, se alocă fonduri pentru exproprierile necesare pentru a închide cercul de centură Craiova - Centura ocolitoare Craiova Sud", a spus Raluca Turcan, scrie Agerpres.

Vicepremierul a mai afirmat că, pe lângă demararea proiectului de construcţie a Spitalului Regional Craiova, prin Ministerul Sănătăţii au mai fost direcţionate fonduri pentru secţia de urgenţă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova şi construcţia unui nou corp şi s-au decontat cheltuieli de 109 milioane lei pentru spitale, pentru activitatea de combatere a noului coronavirus.

"Prin Ministrul Fondurilor Europene, am reuşit să aducem în momentul de faţă 109 milioane lei, pentru întregul sistem sanitar care a accesat decontarea achiziţiei de aparatură medicală pentru combatarea epidemiei de COVID-19, şi mai există solicitări de 500 milioane lei. Este o dovadă certă a unui angajament nedisimulat şi sperăm că şi la nivel de judeţ vom avea parteneri cu care să colaborăm mai uşor. Şi din acest punct de vedere avem mari aşteptări în privinţa colaborării pe care o putem stabili aici între Guvern şi administraţia locală, fie că vorbim de municipiul Craiova, fie că vorbim de Consiliul Judeţean Dolj", mai spus Raluca Turcan.

La vizita pe şantierul drumului expres Craiova - Piteşti au mai participat ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, preşedintele PNL Dolj - Ştefan Stoica, candidatul PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj, Alexandru Gîdar, candidatul PNL la Primăria Craiova, deputatul Nicolae Giugea, europarlamentarul Marian Jean Marinescu şi senatorul Mario Ovidiu Oprea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
HAI SICTIR!
5
0
De prea multa lumina luata de la Udrea,Turcanca inca mai are probleme si nu reuseste sa vada clar. O da cu iostea in gard,spune ca si alti gogomani doar chestii ce tn de sabloane propagandistice. Dar,cum se spune,orice buruiana isi are umbra ei sub soare,asa ca si Turcanca precis beneficiaza de admiratori votanti. Ca sa votezi nu e nevoie sa ai discernamant,ci doar sa indeplinesti conditiile de varsta. Sii cel cu judecata dar si cel idiot sau fara un nivel minim de inteligenta, au dreptul la vot. Ce iese,avem toti pe cap.
3
1
deghizat in PNL,PD,USR ,etc,...scopul scuza mijloacele,pardon denumirea
4
1
Apropo de fapte, s-ar parea ce muia, de pe placutele suedeze catre PSD a virat direct in curtea-gura voastra, a PDL-ului_scuze, PNL.
7
1
nu are nicio legatura cu priza la votantii pnl, votantii, in general, ar trebui, dupa o asa lunga perioada de experinte in votari, sa discearna cine are credibilitate in promisiuni si cine promite de dragul promisiunilor, imposibil de realizat. Legat de tacut , nu le-ar strica celor din PSD - sa inceteze cu defaimarile. Realizarile sunt palpabile cum palpabile, asta pe intelesul vostru, sunt pensiile speciale si schimbarea domiciliului ganditorului suprem - detinutul draknea
3
5
ce le mai baga asta din putul gandirii, da adevarul ca are priza la voatantii pnl!!!
4
2
mai bine taceai
7
3
Un partid bolnav!
8
2

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436