REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Raluca Turcan pune presiune pe cei care au votat moțiunea: Nu cred că un vot și o semnătură pot fi negate

Raluca Turcan pune presiune pe cei care au votat moțiunea: Nu cred că un vot și o semnătură pot fi negate

Replica API 21 octombrie 2019 | 01:40 420

Raluca Turcan

Mesaj de ultim moment transmis de liderul deputaților PNL, Raluca Turcan. Aceasta susține că nu crede că partidele care au votat moțiunea vor boicota guvernul PNL riscând ca PSD să rămână la guvernare.

"Obiectivul moțiunii de cenzură, votată de toate partidele de Opoziție, a fost acela de a demite Guvernul Dăncilă și de a scoate PSD din Guvern.

Prima parte a fost rezolvată!

Textul moțiunii de cenzură face referire exactă la un nou Guvern, cu 15 ministere, tocmai pentru a învesti un alt Guvern în locul celui condus de Viorica Dăncilă.

Extras din moțiunea de cenzură: „Imediat după demiterea Guvernului PSD, opoziţia va propune cea mai bună soluţie guvernamentală pentru români şi pentru România. Aceasta va fi (...) rezultatul consultărilor dintre Preşedintele României şi partidele politice parlamentare. Putem să anticipăm încă de acum faptul că soluţia benefică pentru România înseamnă un guvern suplu, european, cu 15 ministere”

Moțiunea de cenzură a fost votată de partidele de Opoziție, a fost și semnată olograf de fiecare parlamentar din Opoziție!

Sunt încrezătoare că în doar două săptămâni o semnătura și un vot nu pot fi negate de către cei care au ales un alt parcurs pentru România", scrie Raluca Turcan pe Facebook.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa ne sugi pula celor cu pensii speciale . Boule cu patru clase , la munca daca vrei pensii speciale , ofticat jegos !
2
5
Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate.
5
2
Orice alianta, dar numai cu tariceanu si ponta NU. Cele mai toxice personaje! la fel ca PSD-ul lui DRACnea si docila veorica. Astia nu trebuie sa mai ajunga cel putin zece ani la putere! Demolatorii justitiei si statului de drept...
3
1
Am un singur regret: ca Raluca Turcan n-a ajuns ministrul Educatiei. Auzisem ca voia sa introduca educatia sexuala in scoli, dupa un manual scris chiar de ea, in parteneriat cu Stolojan... Cartea avea si poze, se zice... Pacat!
5
5
ca esti proasta, tu nu ai auzit de cacealma? cam ce ati facut voi cand ati taiat salariile, ati inchis spitale, ati crescut TVA-ul, in timp ce gasca voastra fura in continuare, votul si semnatura au fost date tocmai ca sa va arate cat sunteti de prosti dar vad ca inca nu v-ati prins!
9
5

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016