REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Ramona Bruynseels: Toți cei care contribuie la cauza AUR sunt bine primiți! Video

Ramona Bruynseels: Toți cei care contribuie la cauza AUR sunt bine primiți! Video

Virgil STOIAN 16 noiembrie 2023 | 14:15 1809

Partidul AUR, filiala Constanța, a organizat  joi, 16 noiembrie, 2023, ora 14, o conferință de presă  pentru a dezbate probleme de interes local și național. La conferință au participat Ramona Ioana Bruynseels, președinta Organizației de Femei a Partidului AUR, Nicolae Vlahu - candidat din partea AUR Constanța la alegerile europarlamentare, deputatul AUR Dănuț Aelenei, coordonatorii AUR Cumpăna și Eforie, Marius Bolboașă, respectiv Vasile Balmuș și avocatul Dumitru Bădrăgan - purtător de cuvânt AUR Constanța.

Ramona Bruynseels: Toti cei care contribuie la cauza AUR sunt bine primiti! VideoAUR

„Îi salut pe toți cetățenii județului Constanța de care sunt foarte apropiată sufletește. Este un județ care mi-a acordat foarte multe voturi. Mulțumesc pentru încredere. Am venit pentru că avem la Constanța un eveniment dedicat femeilor. Partidul nostru si Alianța AUR au dat curs unui alt act de unire. Au venit alături de noi alte personalități printre care și partidul condus de Ilan Laufer. Vrem să vă transmitem că 2024 este anul în care AUR poate sa schimbe cu adevărat România ajungând la guvernare. Câștigul politic este matematică pura. Avem nevoie de toti reprezentanti din toate categoriile din România. O să avem printre noi membri precum Murad și Laufer, pentru că AUR nu face diferențe de aur. Noi încurajăm și recompensăm doar oamenii care muncesc. Toți acești oameni sunt rugați să obțină rezultate pentru contribuția lor”, a transmis Ramona Bruysneels.

Ramona Bruynseels: Toti cei care contribuie la cauza AUR sunt bine primiti! Video

„În legea pensiilor nu s-a ținut cont de coșul zilnic. Nu putem să calculăm așa pensiile. Calculul guvernului Ciolacu este profund inechitabil. În România avem o problemă sistemică, generată de inflație și creșterea prețurilor la energie. Nimeni nu vorbește despre asta. Nu putem face o lege a pensiilor în fiecare an pentru a mulțumi o anumită categorie de oameni. Pe fondul închiderii centralelor a crescut prețul energiei, care a condus la majorarea creșterii costurilor vieții. În această lege se mai propune creșterea vârstei de pensionare a femeilor. Noi nu suntem de acord cu așa ceva. Anumite categorii de persoane pot munci pentru 65 de ani, dar altora le este greu să rămână în activitate și până la 60 de ani. Până nu vom face o economie de piață în România nu putem vorbi despre o lege a pensiilor corecta“, a transmis deputatul Dănuț Aelenei.

„Acest impact economic major, dat de noile măsuri bugetare, se va simți în buzunarele românilor. Ne întrebam retoric cum vor putea familiile să ducă grija prețurilor la alimente de Sărbători. Față de septembrie 2022, prețurile s-au mărit“, a spus Nicolae Vlahu, candidat la europarlamentare din partea AUR Constanța.

Ramona Bruynseels: Toti cei care contribuie la cauza AUR sunt bine primiti! Video

„De la Organizația Cumpăna, Marius Bolboașă, ca cetățean al acestei țări și ca locuitor al comunei, vreau să vă spun că m-am săturat de aceste promisiuni oarbe ale acestor așa-ziși ideologi. Am făcut acest pas cu anunțare de candidatură încă din anul 2020. În Cumpăna, AUR a fost atunci pe locul 2. Am format o echipă de încredere, formată din oameni tineri. Problema surpării malului din Cumpăna este încă din anul 2010. S-a dorit construirea unei clădiri, care nu a primit avizul de la ACN.

S-a construit acea stație de pompare pentru că Primăria Cumpăna a ignorat legea. Oamenii sunt foarte afectați de situație. O parte încă sunt relocați. Am asistat cu toții la o joacă între PNL și PSD. Ca să se facă această lucrare trebuia să se primească aviz de la Primăria Agigea. N-au respectat nici măcar proiectul și lucrarea a fost foarte prost făcută“, a declarat Marius Bolboașă, președintele Organizației Județene AUR Cumpăna.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Imagini superbe de la masa cu morti vii.
6
2
Toti cei care contribuie la bunastarea poporului roman precum lipitoarea asta si sotul ei, tenia de bancher. Tenia e cel mai lung vierme parazit intestinal al omului si nu numai, ca sa nu va obositi. Cam vreo 10-12m, de obicei.
8
1
Ramona, Rusia mai este membra NATO, draga? Ca fosta secretara lui Dominic Bruynseels, trebuie sa ai ceva cultura, nu-i asa?
9
3
Care este câștigul prin prezenta celor doi domni? Mai sigur câștigi prezentând alegătorilor oameni noi decât prezența unor personaje erodate politic. Nu înțeleg nici deschiderea porților pentru cei ce părăsesc PSD, PNL, …etc!! Chiar nu am nimic cu cei doi domni, dar aceasta este părerea mea de alegător.
12
1

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166