REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
20.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Ramona Chiriac va deschide lista de candidaţi la europarlamentare din partea alianţei PSD - PNL

Ramona Chiriac va deschide lista de candidaţi la europarlamentare din partea alianţei PSD - PNL

A.F. 12 martie 2024 | 00:00 940

Ramona Chiriac, actuala şefă a Reprezentanţei Comisiei Europene în România, va deschide lista de candidaţi la alegerile europarlamentare din partea alianţei PSD - PNL, au decis, luni, liderii coaliţiei de guvernare, potrivit unor surse politice.

Ramona Chiriac va deschide lista de candidati la europarlamentare din partea aliantei PSD - PNLRamona Chiriac

Conform surselor citate, în privinţa candidaturii pentru Primăria Capitalei, coaliţia analizează toate opţiunile, inclusiv ca cele două partide să meargă cu candidaţi separaţi.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, declara duminică, într-o emisiune televizată, că rezultatele sondajelor făcute de PNL şi PSD pentru desemnarea candidatului comun la Primăria Capitalei sunt gata, menţionând că liberalii i-au sondat pe Sebastian Burduja şi pe Ionuţ Lupescu, iar PSD pe Gabriela Firea şi Daniel Băluţă, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine,si ce stim noi,populimea ,ca ar fi facut aceasta doamna pentru Romania,cat a lucrat acolo in acea comisie? Sa ne luam numai dupa laudele peneleilor si a pesedeilor? Cine mai are incredere in ce spun aceste gropari de indivizi care de-a lungul anilor au adus tara in halul in care se afla? Nu mai punem la socoteala usereii care au napadit ca mucegaiul sau pemepeii basofili. Romanii vor vota ca de obicei,daca vor merge la vot,dintre aceia pusi pe tarabe care sa reprezinte dorintele si vointa clasei conducatoare,asupritoare a tarii. Se mimeaza democratia.
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620