REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
19° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Ramona Manole, la un pas de moarte, chiar de ziua ei de naștere

Ramona Manole, la un pas de moarte, chiar de ziua ei de naștere

Valentina CAMARA 8 februarie 2023 | 00:00 582

A fost la un pas de moarte, chiar de ziua ei de naștere! Ramona Manole și-a petrecut, în ultima perioadă, majoritatea timpului departe de casă, în străinătate, fiind invitată să cânte la mai multe evenimente private. Azi-noapte, cântăreața se afla în avion, în drum spre casă, fiind entuziasmată că va ajunge acasă, la fetele ei, pentru a-și sărbători ziua de naștere. Iată ce s-a întâmplat cu avionul în care se afla! Pasagerii au început să țipe și să se roage.

Ramona Manole, la un pas de moarte, chiar de ziua ei de nastere

Ramona Manole povestea, în trecut, că nu și-a sărbătorit niciodată ziua de naștere, deoarece a avut doar amintiri neplăcute legate de această zi. De asemenea, în copilărie, lipsurile financiare și-au spus cuvântul, așa că vedeta nu a organizat niciodată o petrecere fastuoasă de ziua ei de naștere.

Anul acesta, mai fericită și împlinită ca niciodată, Ramona Manole a așteptat cu sufletul la gură să ajungă acasă, la familia ei, la cele trei fiice ale sale. Cântăreața a recunoscut că, în ultima perioadă, a fost mai mult plecată.

Ramona Manole își petrece majoritatea timpului în Londra, acolo unde este invitată să cânte pentru românii stabiliți în străinătate. La miezul nopții, chiar de ziua ei, se afla în avion, în drum spre România.

Din nefericire, la un moment dat, din cauza unei defecțiuni tehnice, au urmat momente de coșmar, atât pentru Ramona Manole, cât și pentru restul pasagerilor, care au început să țipe și să se roage. În doar câteva secunde, în avion s-a instaurat panica.

Ramona Manole, dezvăluiri exclusive

După momente de panică, clipe cumplite, pasagerii și-au revenit. Ramona Manole a mărturisit, în exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară, că este cât se poate de mulțumită pentru că a ajuns acasă, cu bine. De altfel, cântăreața susține că acesta a fost un nou semn de iubire pe care l-a primit de la Dumnezeu.

”Dumnezeu mi-a arătat încă o dată că mă iubește. Astăzi, de ziua mea, eram la un pas de moarte. De la cântarea unde am prestat, m-am grăbit să ajung acasă, la familia mea. Dar avionul în care am urcat, la jumătatea drumului, s-a defecționat. Și-a pierdut controlul și nu auzeam decât țipete și toți pasagerii se rugau și plângeau. Mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase, o să încerc să îmi revin, sa pot mulțumi la fiecare în parte, cel mai important, Slavă Domnului, că am ajuns acasă, la familia mea”, a declarat, în exclusivitate, Ramona Manole, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303