REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Ramona Olaru și-a „certat” fanii din mediul online în cea mai provocatoare ipostază

Ramona Olaru și-a „certat” fanii din mediul online în cea mai provocatoare ipostază

Valentina CAMARA 17 martie 2023 | 00:00 491

Fără niciun fel de inhibiție, Ramona s-a filmat în fața fanilor ei doar în prosop, în oglinda din baie. Pentru că a avut de transmis fanilor ei un mesaj important, a decis să lămurească o problemă care s-a creat după ce le-a arătat admiratorilor ei că și-a tuns pisica.

Ramona Olaru si-a „certat” fanii din mediul online in cea mai provocatoare ipostaza

În aceste momente, asistenta TV nu mai este într-o relație cu Cătălin Cazacu, dar nici nu este femeie singură. După relația năbădăioasă de care a avut parte timp de circa un an, acum asistenta TV se poate simți din nou fericită alături de bărbatul despre care are numai cuvinte de laudă.

De-a lungul timpului, Ramona Olaru  și-a obișnuit fanii din mediul online cu sinceritatea și naturalețea din toate punctele de vedere.

Pentru că s-a afișat în mediul online chiar și în cele mai îndrăznețe ipostaze, nici de această dată Ramona Olaru nu a considerat deplasat să explice fanilor ei o problemă chiar din baie, acoperită fiind doar de un prosop alb.

Ce a avut de spus Ramona Olaru?

Cu numai câteva ore în urmă, Ramona Olaru  le-a arătat fanilor săi una dintre cele două pisici pe care le are, după ce i-a făcut o nouă tunsoare. Alarmați pentru că asistenta TV a recurs la acest gest pe care mulți l-au considerat de neînțeles, fanii au început să-i trimită mai multe mesaje prin care să o tragă la răspundere cu privire la acest lucru.

Simțindu-se „atacată” pe nedrept, asistenta TV a explicat că a recurs la această soluție nu din amuzament, ci din pură necesitate.

„Eu am impresia că, de multe ori, vorbesc la pereți. Adică, sunt foarte multe persoane care se uită la mine pe Story, dar se uită aiurea și în gară. Acum am primit o grămadă de mesaje că ce am avut cu pisica, de ce am tuns-o, de ce am făcut-o așa urâtă. Dar vreodată urmăriți toate story-urile? Copilașul a intrat în călduri și este nervos și nu mai stă la pieptănat și i s-a încurcat foarte tare părul și nu îl poți lăsa cu părul încâlcit așa, smocuri, smocuri, pentru că face răni, ca să înțelegeți. Să nu-mi mai trimiteți mesaje că cine sunt eu să o tund pe pisică, s-o fac în halul ăla. Și, plus de asta, e pisica mea, fac ce vreau cu ea, da?”, a spus Ramona Olaru în mediul online.

Ramona Olaru, răsfățată cu gesturi romantice de noul iubit

La scurt timp după aceste declarații, Ramona Olaru a postat în mediul online o fotografie cu un buchet de trandafiri roșii, aflat într-o mașină. Fericită peste măsură de surpriză, asistenta TV a împărtășit cu admiratori săi că autorul gestului romantic este chiar noul ei iubit, pe care, cel puțin pentru moment, preferă să îl păstreze sub anonimat, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303