REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.9° Constanța Dum., 21 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6797
22.9° Constanța Duminică, 21 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6797
 

Rapid l-a achiziţionat pe atacantul Albion Rrahmani

Rapid l-a achiziţionat pe atacantul Albion Rrahmani

Virgil STOIAN 8 august 2023 | 00:00 448

Echipa de fotbal Rapid Bucureşti l-a achiziţionat pe atacantul Albion Rrahmani, golgheter în sezonul trecut al campionatului din Kosovo, jucătorul semnând un contract pentru următoarele trei sezoane.

Rapid l-a achizitionat pe atacantul Albion Rrahmani

"Rapid şi-a întărit atacul cu Albion Rrahmani, golgheterul din sezonul trecut al primei ligi din Kosovo. În vârstă de 22 de ani, atacantul kosovar a semnat un contract valabil pentru următoarele trei sezoane", a anunţat Rapid pe site-ul oficial.

Rrahmani a afirmat că este nerăbdător să debuteze în tricoul echipei giuleştene cât mai curând.

"Mă simt foarte bine. Sunt foarte entuziasmat să fiu aici. Îmi doresc să-mi demonstrez valoarea cât mai curând în faţa suporterilor şi a clubului. Sunt nerăbdător să debutez şi să obţinem performanţe. Am ales Rapidul datorită proiectului care se doreşte a fi implementat aici. Este un proiect foarte bun şi am simţit că este cel mai bine să fiu aici", a declarat Rrahmani pentru site-ul clubului.

Albion Rrahmani a marcat 21 de goluri în campionatul din Kosovo, în 35 de meciuri, pentru campioana FC Ballkani. De asemenea, el a înscris de 7 ori şi a dat trei pase de gol, în ediţia trecută a Europa Conference League, în care Ballkani a jucat în faza grupelor, reuşind şi un gol în Cupa din Kosovo.

În actualul sezon al cupelor europene, Rrahmani a jucat patru meciuri, două în Champions League şi două în Europa Conference League, reuşind să marcheze de două ori şi să ofere trei pase decisive.

Venit în 2021 la Ballkani, de la FK Malisheva, Albion Rrahmani are în palmares două titluri de campion şi o Supercupă în Kosovo.

Noul atacant al Rapidului a fost în lotul selecţionatei Kosovo în partidele cu Belarus şi România, din preliminariile EURO 2024.

Golgheterul Kosovo îl va avea concurent pe post pe Marko Dugandzic, câştigătorul titlului de golgheter din Superliga României sezonul trecut.

FC Rapid a demarat procedurile necesare obţinerii actelor pentru ca jucătorul din Kosovo să poată evolua, acesta urmând să debuteze cât mai repede posibil.

Rrahmani este cel de-al nouălea jucător transferat în această vară de Rapid, după Claudiu Petrila, Omar El Sawy, Christopher Braun, Iulian Cristea, Răzvan Oaidă, Borja Valle, Cătălin Cîrjan şi Claudiu Micovschi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712