REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Raportul medical a confirmat: Minora, de 17 ani, a fost violată la Școala de Vară a AUR

Raportul medical a confirmat: Minora, de 17 ani, a fost violată la Școala de Vară a AUR

Virgil STOIAN 24 septembrie 2023 | 00:00 6524

Raportul medical în cazul adolescentei care a acuzat faptul că a fost violată la Școala de Vară a AUR confirmă acuzațiile acesteia. Prima evaluare medicală în cazul adolescentei de 17 ani, din Slobozia, care a acuzat faptul că ar fi fost violată de doi membri AUR în weekendul trecut la școala de vară a partidului, desfășurată în stațiunea Olimp, precizează că este vorba despre o agresiune fizică umană și atestă violul.

Raportul medical a confirmat: Minora, de 17 ani, a fost violata la scoala de Vara a AUR

Raportul medical în cazul tinerei violată de membrii AUR

Raportul medical în cazul adolescentei care a acuzat faptul că ar fi fost violată de doi membri AUR weekendul trecut în stațiunea Neptun-Olimp, la școala de vară a partidului, atestă faptul că fata a suferit o agresiunea sexuală, transmite Antena 3 CNN. Practic, este vorba de raportul medicilor de la urgență care fac o primă evaluare după ce victima s-a prezentat la Poliție, acuzând faptul că a fost violată.

„Ca să ajungi la o expertiză medico-legală ai nevoie de o primă evaluare pe care ți-o face personalul de urgență, pentru că așa și ajuns fata aceasta la urgență. Se vede și pe foaia de observație că s-a prezentat la unitatea de primiri urgențe și acolo s-au făcut primele constatări.

Bineînțeles, fiind vorba despre o poveste pe care fata a relatat-o acolo că s-ar fi întâmplat, fiind întrebată, cel mai probabil de către medicii de acolo dacă suspicionează că ar fi fost agresată sexual sau, mă rog, pe scurt, dacă ar fi fost violată, ea a răspuns afirmativ.

Raportul medical a confirmat: Minora, de 17 ani, a fost violata la scoala de Vara a AURGeorge Simion

Asta nu înseamnă că avem documentul final, dar să știți că acest document o să meargă mai departe la Serviciul de Medicină Legală, iar cei din cadrul acestui serviciu de medicină legală vor avea obligația să spunem așa, să audieze, să inspecteze acest document și ulterior coroborat cu alte probe, tot așa din zona medicinei legale să se pronunțe”, a declarat, pentru Antena 3 CNN, avocatul Adrian Cuculis

Adolescenta din Slobozia îi acuză de viol pe doi dintre membrii AUR, G.N. şi V.G, prezenți la școala de vară a partidului, unul dintre aceștia fiind chiar șeful unei organizații locale a partidului din județul Ialomița. Ambii neagă însă acuzațiile.

Fata a fost trimisă acasă a doua zi după incidentul de la școala de vară, atunci când mama fetei a sunat la Poliție pentru că fiica ei nu-i răspundea la telefon. Tânăra avea dureri în zona inghinală și sângera, iar mama fetei a mers la poliție și a depus plângere pentru viol. “Am fost la poliţie şi mi-au spus că au batjocorit-o rău. Şi apoi, când a leşinat, au stropit-o cu apă ca să îşi revină”, a declarat mama fetei pentru FANATIK.

Ce se întâmplă cu „presiunile pentru retragerea plângerii”

Senatoarea Rodica Boancă, fostă membră AUR, a declarat pentru FANATIK zilele trecute că asupra victimei se fac presiuni uriașe pentru a-și retrage plângerea. Avocatul Adrian Cuculis spune că odată deschis dosarul penal nu mai poate fi vorba de renunțarea la plângere, mai ales că tânăra este minoră.

„Tot au apărut zilele acestea niște informații că o să-și retragă fata plângerea. Nu, nu există așa ceva pentru o infracțiune de genul acesta, mai ales că a fost anunțată poliția și s-a auto-sesizat ulterior din oficiu şi s-a deschis un dosar penal.

Nici măcar nu se poate retrage plângerea și mai mult decât atât, vorbim despre un minor şi oricum nu se poate retrage plângerea, deci nu se va ajunge la o asemenea situație, ci pur și simplu trebuie să constate dacă într-adevăr a fost acolo o agresiune sexuală sau dacă sunt niște acuzații nefondate”, a mai declarat avocatul Adrian Cuculis.

Pe de altă parte, președintele AUR, George Simon susține că, în urma anchetei interne efectuate în cadrul partidului, în acest caz nu a fost implicat niciun membru AUR. „Cei invitați acolo, care au consumat alcool și au fost scoși în afara școlii de vară și trimiși sâmbătă dimineața acasă și cei care i-au invitat acolo și-au dat demisia pentru din AUR Ialomița și așteptăm acum să verifice poliția”, a spus George Simion, care miercuri a anunțat că întreaga conducere a Biroului judeţean AUR Ialomiţa a demisionat.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Medicii confirmă: Fata de 17 ani a fost agresată la Şcoala de vară AUR:
0
0
Medicii confirmă: Fata de 17 ani a fost agresată la Şcoala de vară AUR: Art 184 Expertiza medico-legală psihiatrică: 3) Expertiza medico-legală psihiatrică se efectuează după obţinerea consimţământului scris al persoanei ce urmează a fi supusă expertizei, exprimat, în prezenţa unui avocat ales sau din oficiu, în faţa organului judiciar, iar în cazul minorului, şi în prezenţa reprezentantului legal. ⚠(1) Când mănânci și bei alcool și faci sex = Nuntă (2) Când mănânci și bei alcool și Nu faci sex = Mormântare (3) Când Nu mănânci și bei alcool și faci sex = Team Building
1
0
⚠(1) Când mănânci și bei alcool și faci sex = Nuntă (2) Când mănânci și bei alcool și Nu faci sex = Mormântare (3) Când Nu mănânci și bei alcool și faci sex = Team Building (Construcția unei echipe)
0
1
*Nu mai bateți câmpii* ,,medicii de acolo dacă suspicionează că ar fi fost agresată sexual sau, mă rog, pe scurt, dacă ar fi fost violată, ea a răspuns afirmativ" Expertiza | Codul de Procedură Penală (5) Expertiza medico-legală se efectuează în cadrul instituţiilor medico-legale. La efectuarea expertizei pot participa experţi independenţi autorizaţi, numiţi la solicitarea părţilor sau subiecţilor procesuali principali. Art 184 Expertiza medico-legală psihiatrică: 3) Expertiza medico-legală psihiatrică se efectuează după obţinerea consimţământului scris al persoanei ce urmează a fi supusă expertizei, exprimat, în prezenţa unui avocat ales sau din oficiu, în faţa organului judiciar, iar în cazul minorului, şi în prezenţa reprezentantului legal.
0
1
Doamne, cati retardati are tara asta!
4
3
La tabara de vara psdnl vin numai calugarite si fete cinstite sau tot zdrente pe bani care se dau fete mari
10
6
A primit botezul haurarilor.De-acum numai e virgină neprihanita,e femeie destoinica partidului
16
6
ce cauta o minora acolo? nu i a placut fwtaiul si a fost indrumata sa faca niste bani cu televiziunile?
15
5
PUTIN IN BUZE COTORU
3
4
Presiuni pentru retragerea plangerii. Adica bani. Adica exact ce voia minora de la inceput. Ce sa va fac daca nu faceti plata la timp acum platiti mai mult. Doar de aia s a dat legea aia cu sub 18 ani se considera viol sa mai faceti si voi un ban care aveti fete.
10
6
Multa mwe cu kkt pnlpsd si tuturor sustinatorilor
10
6
Acest partid fara niciun rost in politica r*mânească trebuie sa-si schimbe sigla si sa se numească TAUR.
10
5
Dar f*tătura ce căuta acolo? Își cam merită soarta.
14
9
a violato in ...palma si are bataturi de la ...pixul cu care lua notite la scoala de ...lunga vara fierbinte!
9
12
Cei 2 daci liberi vor primii statut de "The Golden Boys"si mandat de europarlamentar,iar domnișoara matroana partidului și viitor ministru...al familiei.
8
7
Dupa idiotul asta de s****n care a scris titlul acestui articol, intelegem ca medicina romaneasca este pe cele mai inalte culmi, adica in urma expertizei medicale, doctorii au putut determina cu exactitate locul unde s a produs violul, mare bou esti mai Stoiane
16
3
tiar fi placut ,dar nu corespunzi ...politic!
3
5
Denigrare asupra singurului partid care ne mai poate scoate de sub jugul fascist! Aur trebuie sa fie partidul majoritar, altfel o sa ni se ia mai multe drepturi si libertati, nu uitati ce au facut mizeriile de USR-isti in pandemie!!!
10
28
Tremura cacatu in psdnl de au inceput cu vrajeli din astea
16
12
partidul aur trebuie interzis ! doctrina lor are la baza violul ! simion e spion kgb !
15
17
Dar ce căuta minora acolo!!???!!!! Cine a invitat-o să răspundă
26
5
Afara cu acei indivizi din partid, la alegeri votam AUR!
19
22
Cum ma sa violezi o minora la scoala de vara a partidului platita din taxe? Sa o imbeti si droghezi... S-a depasit orice limita
27
14
Viol inseamna puscarie, corupere de minori... 10 ani minim ar trebui ptr futalaii auristi
36
11
Anunt oficial Cei doi futalai carpatini erau de la nou infiintatul partid- Partidul oiero caprin da Romanica
20
7
DACA SUNT CUNOSCUTI ATUNCI IN PUSCARIE SA ZACA
34
5
cu rusofilii hauriti cu mwia de rigoare !!! Adica cu kkt !!!
26
12
sunt cunoscuti
14
4
DE UNDE STIM CA CEI DOI ERAU MEMBRII AUR POATE ERAU DE ALTA FORMATIUNE POLITICA DE OFTICA CA AUR CRESTE IN SONDAJE PRECIS SUNT PSD-ISTI
14
46

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016