REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Rapperul P. Diddy se scuză după publicarea unei înregistrări în care îşi loveşte fosta iubită

Rapperul P. Diddy se scuză după publicarea unei înregistrări în care îşi loveşte fosta iubită

A.F. 22 mai 2024 | 00:00 128

Rapperul american Sean "Diddy" Combs şi-a cerut scuze pentru comportamentul său "impardonabil" şi "dezgustător" după ce CNN a difuzat o înregistrare video în care acesta îşi loveşte fosta iubită, cântăreaţa de R&B "Cassie", în 2016 într-un hotel din Los Angeles, informează AFP.

Rapperul P. Diddy se scuza dupa publicarea unei inregistrari in care isi loveste fosta iubitasursa foto: Diddy/Facebook

"Comportamentul meu din această înregistrare este impardonabil", a declarat starul într-o înregistrare publicată pe contul său de Instagram.

El a adăugat că este "dezgustat" de imagini şi a explicat că de atunci a urmat tratament, în special pentru dependenţele sale.

"Îmi pare foarte rău", a mai spus el.

Rapperul şi producătorul în vârstă de 54 de ani, cunoscut şi sub numele de "Puff Daddy" şi "P. Diddy", a fost vizat din 2023 de mai multe acuzaţii de viol, exploatare sexuală şi violenţe fizice şi psihologice.

Printre acestea se numără un proces civil intentat în noiembrie la New York de Cassie, care l-a acuzat pe fostul ei partener de viol în 2018 şi de comportament "violent" şi "deviant" de-a lungul unui deceniu, cum ar fi relaţii sexuale forţate cu bărbaţi care se prostituau. Cazul a fost în cele din urmă soluţionat "pe cale amiabilă" conform unui acord confidenţial.

Acţiunea în justiţie intentată de cântăreaţă, pe numele nume real Casandra Ventura, se referea la o agresiune fizică deosebit de violentă, a cărei amploare a fost dezvăluită vineri în imaginile surprinse de camerele de supraveghere pe 5 martie 2016 şi autentificate de CNN.

În imagini se vede cum rapperul, purtând doar un prosop în jurul taliei, o ajunge din urmă pe Cassie pe coridorul unui hotel, o apucă cu brutalitate şi o aruncă violent la pământ, înainte de a o lovi cu picioarele de mai multe ori.

Rapperul a negat viguros toate acuzaţiile de când a fost intentat procesul civil, în noiembrie, şi nu a fost inculpat penal.

În martie, intrarea foarte mediatizată a poliţiştilor în vastele sale proprietăţi de lux din Miami şi Los Angeles a dus la speculaţii că o anchetă care îl viza era în desfăşurare, citează Agerpres.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166