REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
28.4° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

RAR Constanța s-a mutat în „casa” afaceristului înjunghiat de interlopi într-un club din Mamaia

RAR Constanța s-a mutat în „casa” afaceristului înjunghiat de interlopi într-un club din Mamaia

Replica API 31 august 2022 | 00:00 11864

Este oficial! RAR Constanța s-a mutat la Agigea, într-un sediul aflat pe drumul cu acces direct din DN 38 Agigea-Negru Vodă, pe strada Dimitrie Paciurea, nr. 64. Replica a aflat al cui este sediul unde Registrul își va desfășura, de acum, activitatea! Este deținut de societatea Bry Logistic, controlată de omul de afaceri Silviu Ștefancu, același care, în 2019, a fost tăiat de interlopi într-un club din Mamaia.

Registrul Auto Român (RAR) Constanța se va muta de pe Eliberării, acolo unde și-a desfășurat activitatea mai mulți ani. Primăria Constanța le-a dat, inițial, termen de evacuare 31 iulie a.c., însă conducerea RAR Constanța a cerut, și a și obținut, o prelungire, astfel că noul termen a fost stabilit pentru 15 septembrie. După ce a organizat licitația în vederea închirierii unui imobil-teren şi hală, o singură firmă a venit cu câteva oferte pentru sediu: în Constanța, Năvodari și Agigea. Iată că, după evaluarea propunerilor, a fost luată decizia ca noul sediu să fie la Agigea, pe strada Dimitrie Paciurea, nr. 64. Dar, al cui credeți că este spațiul pentru care RAR va plăti, lunar, o căruță de bani chirie?! Al afaceristului Silviu Ștefancu, care a fost implicat, în urmă cu trei ani, într-un mega scandal sângeros, ce a avut loc într-un club.

În 2019, afaceristul a fost atacat cu un cuţit, fiind lovit în gât! Atacatorul, parte din celebrul clan Băncuţă, Eminescu şi Tancu Băncuţă, care au mai avut dosare de violenţe. În 2011, spre exemplu, au fost condamnaţi pentru tentativă de omor. Procurorii au formulat propunere de arestare preventivă, în lipsă, faţă de inculpaţii Neculai (fost Băncuţă) Vasile, zis Eminescu, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, şi Băncuţă Tani-Fidis, zis Tancu, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Video cu momentul scandalului:

După înjunghieri, au fost descinderi la clanul Băncuță

Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat, ca stare de fapt, că în data de 02.08.2019, orele 03.30, persoana vătămată Ştefancu Silviu-Ionel, în timp ce se afla în clubul Asylum din staţiunea Mamaia, a fost agresat de Neculai (fost Băncuţă) Vasile, zis Eminescu, şi, în timpul conflictului i-au fost aplicate lovituri cu obiect tăietor-înţepător la nivelul bărbiei, zonă vitală a corpului, şi la nivelului pieptului, plăgi tăiate ce au necesitate îngrijiri medicale evaluate la 8-9 zile de îngrijiri medicale şi sutură.

Tot în acest conflict, numitul Băncuţă Tani-Fidis, zis Tancu i-a aplicat victimei Ştefancu Silviu-Ionel o lovitură la nivelul gâtului, şi ulterior i-a aplicat o lovitură cu o teacă de cuţit în zona omoplaţilor superioară spate. Conflictul s-a produs în timp ce localul era plin şi a indus stare de frică şi panică în rândul clienţilor.

La data de 13.08.2019, au fost puse în executare mandate de percheziţie domiciliară în vederea identificării de probe necesare administrării probatoriului cauzei şi depistării inculpaţilor însă aceştia nu au fost găsiţi, existând suspiciunea că au plecat din ţară într-un timp foarte scurt de la săvârşirea infracţiunilor şi încearcă sustragerea de la tragerea la răspundere penală.

Citește și:

VIDEO + FOTO ŞOCANTE! SCANDAL de proporţii într-un club din Mamaia! Afacerist TĂIAT cu cuţitul! Agresorii, parte dintr-un clan interlop, LIBERI!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta nu este afacerist
2
2
i au taiat gatul ca la porci haha
0
2
Inseamna ca am scapat de toate cotetele parcate pe Eliberarii in fiecare dimineata la poarta RAR!
0
0
Toate cazanele cu numere de inmatriculare ne vor survola localitatea ! Oricum R.A.R.-ul s-a orientat la o localitate frumoasa ! Iar la vechea locatie din cartierul "Compozitori" din Constanta , cartierul de vile al evazionistilor fiscali , al contrabandistilor , si al infractorilor ... nu se mai putea presta , terenul este foarte scump , o tentatie pt. rechinii imobiliari ! Mai bine ca se muta R.A.R.-ul la Agigea !!!
1
0
bwahahahaha, ce ma rad cum maraie saracii. voi tot nu v-ati prins ca doar smecheria face bani? asa a fost dintotdeauna. si progeniturile noastre o sa scuipe seminte in cap la ale voastre. asa ramane. 30 de ani de idiocratie. ce credeti ca se schimba? noi facem combinatii, voi sclaviti sa ne platiti tot noua.
1
0
De fapt nu s a mutat ci urmeaza sa se mute cum exista si anuntul pe site ul RAR. Daca s a parafat mutarea acolo e clar ca interlopul are si culoare politica altfel nu pupa ditamai banii pe chirie.
1
3
ba rar,cum dati ba itpul la toate tigaile fumeginde ptr 50 lei spaga?Voi nu respirati acelasi aer ba berbecilor? Cine controleaza rar sa-i mai castreze putin????
2
0
Ce treaba are asta in toata stirea asta? De fapt,nu aveti ce scrie referitor la titlu si a-ti reluat o stire mai veche ca sa umpleti pagina.
4
0
A-ti mutat aceasta institutie a statului , in curtea unui mare sifon, mare consumator, traficant de ..faina, dator vandut la multa lume, multi consumatori isi fac veacul prin aceasta curte, inclusiv traficantii de tigari cu tirurile inmatriculate WXT,
2
3
F**u tii mortii marii de evreu. Praf si pulbere pestre voi
0
2
se vrea exact cum se vrea aducerea strutzului la parnaie.
1
0
daca se vrea se pot gasii si aduce in tara urgent acei jegosi, si merita minim 15 anu , la baile reci,
0
0
Interesant. Consumator, sifon, partar acum in afaceri cu statul.
0
3
Fara suparare , dar acest Silviu a fost o victima , agresat si injunghiat ! Reiese clar din articol ! RAR este o institutie care isi face treaba ... terminati cu denigrarile !
6
1

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513