REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Rareș Bogdan dă lovitura! Ce funcție-cheie va primi în PNL

Rareș Bogdan dă lovitura! Ce funcție-cheie va primi în PNL

Replica API 25 iunie 2019 | 00:00 475

Rareș Bogdan, europarlamentar din partea Partidului Național Liberal, urmează să dea o adevărată lovitură.

Conform surselor Bugetul.ro, fostul realizator al emisiunii „Jocuri de Putere” va fi numit la șefia PNL București.

După o perioadă tensionată între Rareș Bogdan și președintele PNL, Ludovic Orban, lucrurile s-au calmat. Mai mult, potrivit ultimelor informații intrate în posesia noastră, Orban îl va propune pe fostul prezentator TV drept lider PNL pe București. Apoi, Rareș Bogdan va fi votat de partid pentru ocuparea acestei funcții.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In Mangalia, Bld. Callatis Bl. MG 31-29, cand daramati garajele domn primar? Cat mai stam cu tigania in fata blocurilor? Jumatate din ele sunt pe post de magazii, de ani buni n-au mai intrat masini acolo! S-a umflat asfaltul de nici usile nu se mai deschid! Alte doua sunt pe post de ateliere, n-au nicio treaba cu parcarea masinilor. Domnule primar, ati spus ca veti face din Mangalia un oras frumos, civilizat, fara garaje, fara maghernite, constructii inestetice etc. Va rugam treceti la treaba si faceti ce-ati promis pentru ca Mangalia sa arate ca un oras European nu unul balcanic ca acum.
2
0
Va fi sefu baieteilor singurei si nelinistiti.
0
0
"A detine" doream sa scriu mai jos. Voi citi textul, pe viitor, cu atentie sporita, inainte de a-l posta. Pentru ca sa nu se trezeasca vreun "destept", care sa-mi reproseze ca fac comentarii prost redactate, nedocumentate sau neinspirate. Rares Bogdan este un jurnalist enervant si, uneori, nesimtit. Ridica tonul la invitati, ii pofteste afara din emisiune. Cam in acelasi stil ca Mihaita Gadea, piticul de gradina "salutar", cel cu fruntea lata. Este un tip isteric, coleric, cu multe tigle lipsa pe casa...
3
0
Nu-l suport pe Orban. Este un idiot, care nu poate purta un dialog civilizat. Vorbeste peste interlocutor, nelasandu-l sa-si expuna punctul de vedere, daca acesta este diferit de al lui. Totusi, in competitia cu rahatul asta de Rares Bogdan, are mai multa credibilitate si legitimitate. Este vechi in PNL, are tot dreptul sa reprezinte partidul, la cel mai inalt nivel. Pe cand rahatelul asta de rares, parasutat in partid de cateva luni de zile, ce pretentii intemeiate ar putea avea pentru a de tine o functie de conducere importanta? Sau chiar pe cea mai importanta. Ce il recomanda?
5
0
E bine pentru alte partied. Cand PNL-ul face tot ce poate sa-si puna la conducere tot felul de vuvuzele si talangi in loc de oamenii valorosi e perfect pentru opozanti. Nici o problema,cam toti fac la fel,fie ca e partid sau organizatie economica. Cum se face dar la varfuri se afla mereu din cei ce nici nu ar trebui sa intre pe usa acolo. De asta ne dazvoltam noi lent,doar din inertie,nu condusi de valori reale.
6
0
nu l cunoaste ti ce poate baiatu asta!!!
1
6
bravo Rares ,,tu cu batistuta sugi poooola ca maimuta ,lingau pnl.
7
1
Bravo Rares! Esti baiat destept, intreprinzator, cu initiativa.... esti HOTARAT, STI CE VREI. Da!
3
10

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510