REPLICA ONLINE CONSTANTA

27° Constanța Sâm., 17 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6824
27° Constanța Sâmbătă, 17 August 2024 Anul XX Nr. 6824
 

Rareș Bogdan, despre coaliția PNL - PSD: Te-au pus mama cu tata să te însori, dar nu înseamnă că eşti îndrăgostit

Rareș Bogdan, despre coaliția PNL - PSD: Te-au pus mama cu tata să te însori, dar nu înseamnă că eşti îndrăgostit

Victor ROTARU 24 martie 2024 | 16:09 2045

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat duminică la Brăila că a fost nevoie de o ”căsătorie de convenienţă” între PSD şi PNL deoarece războiul lui Putin este foarte aproape.

Rares Bogdan, despre coalitia PNL - PSD: Te-au pus mama cu tata sa te insori, dar nu inseamna ca esti indragostitRareș Bogdan

”Vă rog să mă înţelegeţi şi pe mine şi pe ceilalţi, uneori există căsătorii de convenienţă, nu spun de interes, în care îţi respecţi partenerul, că te-a pus mama cu tata să te însori, dar asta nu înseamnă că eşti îndrăgostit. Nu vă gândiţi cumva că suntem îndrăgostiţi cu cei care au condus judeţul ăsta mult timp, nici într-un caz.

Dar în acelaşi timp ştiu ceva, că azi noapte Kievul a fost bombardat, că se pregăteşte cea mai mare ofensivă spre Nikolaiev şi Odesa, mai ştiu că am văzut declaraţiile şi le văd, ale lui Medvedev şi Putin legate de gurile Dunării şi Testamentul lui Petru cel Mare şi mai ştiu o chestiune, că dacă cade Nikolaiev şi Odesa şi dacă Rusia se apropie de Rieni, de Izmail şi atât de aproape de Brăila şi de Galaţi şi de Tulcea, România este într-un real pericol. Iar Moldova este sub un pericol total”, a declarat Rareş Bogdan, citat de news.ro.

El a participat la lansarea candidatului PNL în comuna Ianca, judeţul Brăila, context în care a spus că primarii liberali din acest judeţ sunt pe front, mai ales că preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, vrea să se apropie de gurile Dunării. Liberalul a adăugat că primarilor liberali din Brăila le este mai greu decât altor primari din ţară.

”Vreau să mulţumesc primarilor liberali din Brăila pentru că ştiu că aici sunteţi pe front, ştiu că să fii primar aici, liberal, este complet diferit şi mult mai greu decât la Cluj, Bihor, Maramureş, Alba sau Arad şi tocmai de asta meritaţi tot respectul nostru, tot ajutorul şi mă bucur că nu v-aţi lăsat seduşi”, a spus Rareş Bogdan.

Prim-vicepreşedintele PNL s-a întrebat de ce unele judeţe din România sunt mai dezvoltate decât altele şi tot el a găsit răspunsul: nu au administraţie liberală.

”(...) M-am întrebat ce Dumnezeu a dat avantaj Braşovului sau Ilfovului, sau Clujului sau Albei Iulia, sau Sucevei, sau Iaşiului, sau Constanţei, Aradului, ce au aceste judeţe în plus? Vă spun eu ce au, oamenii sunt la fel, românii sunt la fel şi sunt minunaţi, sunt credincioşi, sunt patrioţi, sunt pricepuţi şi harnici. Toate aceste judeţe enumerate de mine au în plus un singur lucru: administraţii liberale, aleşi liberali. 60-70-80 la sută din primari, liberali, preşedinţi de consilii judeţene liberali”, a mai spus Rareş Bogdan, potrivit digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai , nea Rares, daca esti asa de destept si le sti pe toate, de ce nu iesi din politica, te intorci la jurnalism , scri o carte si iti vezi de viata dumitale , proprie si personala!? Cu durere constat, ca numai gura este tine! Poate ca ai vrea sa faci ceva, dar grangurii din partid nici nu te baga in seama! 2 linii paralele!
4
0
DLE..RARES TUDOSE ???? DE CE ESTI BELIT IN CAP???UNDE TI-A PLECAT PODOABA CAPILARA??? A STIU...DUPA VOTURI...SINCER,VETI FI VOTATI DE DRACU DE LA 12 NOAPTEA..NE-AM SATURAT DE MAGARIILE VOASTRE..NUMAI MINCIUNI....PROMISIUNI SI...MULTA SARACIE SI NEDREPTATE... POATE NE AJUTA BUNUL DUMNEZEU SA DISPARETI PENTRU TOTDEAUNA...DOAMNE AJUTA-NE...
10
0
Cu forta o sa il aducem pe Putin in tara
0
3
Nicio diferenta intre astabsi shoshoaka. Gargara multa, mai elevata intradevar, dar tot gargara, pentru a mai prinde inca un mandat.
12
0
Ești o zdreanta politica!
12
0
1.Nea Rolex Bogdan ,ce spui tu se numeste PROSTITUTIE nu casatorie de conveniență cum ne spui tu. 2.Chipurile dacă nu-l votam pe acest Mesia mioritic cu Rolex la mână ,o sa ne trezim cu rusii peste noi. Adică lui Putin & Co. o sa le fie frica de Mos Teaca Ciuca si de bufonul de curte ( Cotroceni),Rolex Bogdan.
12
0
Voi ăștia de la r*****a Online, de la administrarea web, mai reglați-vă filtrele! R-O-M-Â-N-I-A, nu R-*-M-Â-N-I-A!!!
3
0
Mananca kacat cu gura plina cun se zice in popor
15
1
Nu prea înțeleg de ce e băgat în seamă așa mult gargaragiul ăsta f**e-vînt și-aduce furtună de Rareș Bogdan, că n-are nici o treabă cu nimic de pe planeta asta, dară-mi-te cu ziaristica, politica, sau doctrina liberală. Chiar atât de idioți au ajuns ăștia de la PNL de nu văd cât de mult îi trage în jos măscăriciul ăsta? De fapt, după unirea cu PDL, nu-i de mirare… Liberalismul, în r*mânia, a fost desființat din rădăcini! N-a mai rămas din el decât o vorbă goală-n vânt…
14
1
Cat incasati de la pnl pt 1 articol catelusilor ?
10
2
De rares bogdan, sluga infractorului maricel pacuraru, patron realitatea tv. Ce treabaa are razboiu cu alianta voastra contra firii politice? V ati unit doar sa mancati impreuna banii publici
15
1
Limbistii o sa ia 30 la suta, o sa fie mare nenorocire pe cimalacu si cicalacu! N o sa mai asculte nimeni, mai ales astia care sar in sus cu dosare la minit. Colacu o s o s**a, direa o sa i ia aerul. Ia sa vedeti ce o sa fie daca maimutele nu mai voteaza pereseeedeee si peeeneeeleee.
15
2
Partzac, ai iesit din gaura ?
16
1
Voi sunteti nebuni alianta intre un partid de DREAPTA si celalalt de STANGA ,exact ca nuca in perete ,DAR VOI CE SPUNETI POULATIA E p*****a
18
1
sia gasit cea mai lenesa si bogata meserie, de ...politician, da cu gura si baga limba in urechi unuia si altuia !bani vin gramada fara munca ,fara treaba, fost ziarist de ...gramada!
19
1
Simplu : nu mai votați PSD PNL aur
13
2
Si cine sunt ma-ta si tac-tu care te-su pus sa te aliezi cu psd? Foamea de bani si ipocrizia? Dar pe alegatori i-ati intrebat?
23
1
Cum e cu pensiile speciale. Sau te-au pus parintii sa minti ordinar pentru bani mai pensatule. Nici dracu nu mai voteaza un PNl-ist ca tine, Bode, Ciuca si nu ultimul v****l Popescu. Oare ce mai face cu energia????? Toti cei care l-au sustinut pe Iohanis sa plece acasa, au dat destui bani pentru plimbarile acestui specialist in nimic. nu uitati alte doua specialiste in orice si in nimic Gorghiu si Turcan. Platiti-le aroganta, minciuna si mai ales tradarea alegatorilor pentru banii pe care-i castiga acesti aroganti , care acum ne cer votul. Demisia si ascundeti-va de ceea ce ati facut sau nu ati facut.
22
1
Acum 4 ani îi strângeau de co1te pe cei de la psd acuma îi mângâie pe co1te numai să tragă și ei de ciolan, asta e politica în afroromania
25
3
Ce tot faceti reclama la toate gunoaiele sociale ? Sau incasati frumos de la ei ?
21
1
Interesanta poza. Are trei coarne?
14
2
Un p.oponar care e priceput sa taie pensiile speciale , greata imi este de omuletul asta !
28
1

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620