REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.6° Constanța Mar., 20 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6827
21.6° Constanța Marți, 20 August 2024 Anul XX Nr. 6827
 

Rareș Bogdan dezvăluie numele viitorului președinte

Rareș Bogdan dezvăluie numele viitorului președinte

Virgil STOIAN 13 decembrie 2023 | 00:00 1659

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a dezvăluit luni, la Antena3 CNN, cine va ajunge președintele României.

Rares Bogdan dezvaluie numele viitorului presedinteNicolae Ciucă și Rareș Bogdan

„Nicolae Ciucă va fi președintele României. Îl aleg 100%”, a zis europarlamentarul Rareș Bogdan la Antena 3 CNN.

„Vă fac o dezvăluire. Vă rog să păstrați această înregistrare: Nicolae Ciucă va fi președintele României. Va conveni tuturor, inclusiv PSD-ului. Țineți minte asta! Spun acest lucru bazându-mă pe profilul său internațional, pe bunul său simț, pe echilibru. Până și PSD l-ar accepta”, a spus Rareș Bogdan.

„Nicolae Ciucă va fi președintele PNL până în decembrie 2024 când îl vom conduce la Palatul Cotroceni”, a mai spus liberalul, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu stiu ce sa spun despre R.Bogdan,ca este und idiot sau un pupincurist fara pereche,pai daca PNLishti il vor desemna candidat pentru prezidentziale pe N. Ciuca care este mai p***t si decat Veorica Dancila este ca si cum nu ar avea candidat la prezidentziale caci este bata omul nu poate sa tzina un diskurs decat daca citeshte dupa foaie si atunci il trec toate transpiratziile,in plus mai are si un doctorat plagiat adica nu era de ajuns ca este p***t mai este si hotz.
1
0
Mizerii de oameni politici. Mint de ingheata Marea Neagra. Ne-au mintit ca vor anula pensiile speciale si pensiile nesimtite. In semn de protest nu ma mai prezint la vot. Sa mearga sa voteze nemernicii si nesimtitii cu pensii speciale.
1
0
Ati paradit lumea cu presa si televiziunea cu vitori candidati de presedinte.La noi la romani tot Hotii ne trebue,sa ne mearga bine.
0
0
Oracolul gargaragiu !...politica e ca un magnet pentru pproșști, hoți, șarlatani avari, impostori, ipocriți, lichele...
0
0
Rareș Bogdan dacă o ugi fara sa o uzi te va crede toata toata lume ALUPIGUS cu drag domnule faca Tot de nimic Ce mai bugetar de lux
2
0
Bun simt la Ciuca. Bun simt la tine da hai ca tre sa regurgitez chiar acu acu. Cum este cu eliminare pensiilor speciale dinle Rareș Bogdan. Ies acum trebuie sa regurgitez/borăsc
2
0
Bai piticule,pupincuristule team mai înregistrat o dată, când te bateai cu pumnul în piept că în 30 de zile tăiați pensiile speciale marș la gunoi mâncător de rahat.
3
0
Nu stiu cam cat de idioti ii crede pe romani acest lingau al lui I******s. Sau poate ca alternativele vor fi asa de naspa incat Ciuca sa fie singura optiune ,singurul cartof din lada? In cazul asta,populatia libera trebuie sa iasa in strada si sa ceara alte oferte electorale. O va face? Se mizeaza pe comportamentul de golata obosita si usor de indobitocit cu vorbe ieftine al romanilor? Sau poate ca gata,s-au terminat oamenii de calitate ?
3
0
Nu credeam ca m-a lins la c*r asa o hahalera.
3
0
FACETI GRAVE CONFUZII...nici 10% din romani nu vor mai vota...s-au saturat de mincinosii care ne conduc...pe cine sa votezi???PE...CIOLACU??? PE CIUCA AL NOSTRU ??? PE...DRACU SA-I GASEASCA...
4
0
in jurnalism e totusi munca a fugit in politica unde i bani si munca la ...stat! dai cu gura, prinzi cu botul si fraerul pune ...ciocul!
2
0
Rareș Bogdan zice sută la sută Ciuca Bogdan. Dacă se întreba invers acelasi lucru Rareș Bogdan sută la sută.Nemernici Oportunisti Făcători de nimic.Ii adevarat poate se si iubesc un pic in secret intra intr un 69 perfect se si penetrează anal reciproc.Neam de kit,votanți de k*t
4
0
Mizerii de oameni politici. Mint de ingheata Marea Neagra. Ne-au mintit ca vor anula pensiile speciale si pensiile nesimtite. In semn de protest nu ma mai prezint la vot. Sa mearga sa voteze nemernicii si nesimtitii cu pensii speciale.
7
0
Protestatarul Marian Ceaușescu i-a oferit lui Rareș Bogdan premiul "PINOCHIO DE AUR AL POLITICII r*mÂNEȘTI". Fără comentarii.
10
0
bai pensatule, mai tii minte cand erai la tv cu labele paroase ca de urangutan? te-au epilat sefii tai unde esti ciripitordintotdeauna!
11
0
Pai este deja presedinte.. A partidului lui Rares Bogdan..
10
0

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212