REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Sâm., 7 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6845
24.4° Constanța Sâmbătă, 7 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6845
 

Rareș Bogdan: Florin Mitroi câștigă președinția CJ, iar constăntenii își reafirmă încrederea în Vergil Chițac

Rareș Bogdan: Florin Mitroi câștigă președinția CJ, iar constăntenii își reafirmă încrederea în Vergil Chițac

Mirela PASCAL 10 iunie 2024 | 13:16 2942

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a  făcut primele declarații de presă după rezultatele parțiale ale alegerilor locale. Rareș Bogdan se mândrește cu rezultatul obținut, precizând că PNL e forța politică care obține cel mai mare scor. ”PNL, cea mai mare forță politică la nivel european„, mai spune Rareș Bogdan.

Rares Bogdan: Florin Mitroi castiga presedintia CJ, iar constantenii isi reafirma increderea in Vergil ChitacRareș Bogdan

Le mulțumesc celor care au acordat încrederea lor PNL-ului. Rezultatele sunt unele care confirmă că PNL rămâne principala forță de dreapta, la un procent de peste 28 % de vot politic. Pentru noi dublarea procentului, față de 2020, n demonstrează că românii au ales corect și în funcție de realizările noastre. PNL are peste 13.000 de consilieri locali, peste 500 de consilieri județeni și a recâștigat Sectorul 1 București, Brașovul. Am intrat în inima roșie a României și am câștigat Slatina, s-a încheiat numărătoarea și am câștigat Botoșani. Se numără la Bistrița, unde PNL, în urmă cu puțin timp, părea că a pierdut primăria la 5 voturi...analizăm situația. La Vrancea, scorul la președinția CJ e sub 0, 26 % în favoarea PSD, iar PNL a cerut renumărarea voturilor. Se dovedește că, la Iași, deși a fost cea mai mizerabilă campanie, PNL rămâne cea mai importantă forță  politică din capitala Moldovei, la Oradea și Bihor am câștigat. La Sălaj PNL câștigă președinția județului, la Alba am câștigat primăria și CJK. Am câștigat 8 din 11 orașe ale județului Alba”, a spus Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan

Rareș Bogdan: PNL nu părăsește guvernarea, PNL analizează fiecare situația, și unde am pierdut, și unde am câștigat

La Cluj am câștigat Consiliul Județean și Primăria, la Arad am câștigat primăria și CJ, la Ilfov am câștigat, la Giurgiu -scor de peste 60 % al PNL...am câștigat primăria, cât și CJ. La Constanța Florin Mitroi câștigă președinția CJ, iar constăntenii își reafirmă încrederea în colegul nostru, Vergil Chițac. La Sibiu am câștigat județul...Vorbim de un scor politic al PNL de peste 28 %, adică 2, 3 milioane de voturi, cu peste 1 milion de voturi mai mult decât ADU. PNL obține scor politic pentru Parlament Europarlamentare, vom avea 8 mandate sigure și e posibil să luăm la distribuire și al 9-lea mandat PNL e forța politică care obține cel mai mare scor. PNL, cea mai mare forță politică la nivel european. Am luptat ca România să rămână stabilă. Nu o să facem dezechilibru și haos. PNL nu părăsește guvernarea, PNL analizează fiecare situația, și unde am pierdut, și unde am câștigat”, a subliniat Rareș Bogdan,.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
penisatul fardat rujat.la parlamentare nu o sa mai fie x candidati,acolo romanii trebuie sa transeze toti la fel.Agarici penisat femeile de 45-64 de ani din C-ta au votat numai virgin. cu 11% din populatia cu drept de vot din municipiu, virgin a castigat cu fimei cu tot.
1
0
Sigur la înregistrarea la primărie datorită euforiei a ieșit Vergil în loc de Virgiliu!
5
0
Un nemernici. Ar trebui zburat din PNL. Dar și CIUCĂ alt nemernic. SPECIAL.
6
0
Nesimtitule. Când tai pensiile speciale?
4
1
Ordinarule. Ai tăiat pensiile speciale?
5
1
Mascariciule ai taiat pensiile speciale sau le tai peste 4 ani ?
6
1
Vedeti voi la parlamentare!
12
1
A mai ramas ceva in judet nefurat de mitroi?
26
4
Multe acadele
18
1

REPLICA


LOTO

6/49
3417262547
5/49
153224403139
joker
22178279