REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
30.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Rareș Bogdan iese tare după ce Nicolae Ciucă a fost surprins la negocieri

Rareș Bogdan iese tare după ce Nicolae Ciucă a fost surprins la negocieri

Mirela PASCAL 26 februarie 2024 | 16:49 1353

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat, luni, că în prezent candidatul liberalilor pentru Primăria Capitalei este liderul PNL Bucureşti Sebastian Burduja, întrebat despre posibilitatea ca omul de afaceri Dan Ostachie să fie candidatul pentru funcţia de primar general.

Rares Bogdan iese tare dupa ce Nicolae Ciuca a fost surprins la negocieriNicolae Ciucă și Rareș Bogdan

Ustache e un vizionar

„Domnul Ustache este unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri. Vorbim de un vizionar, de un om care a realizat o afecere recunoscută la nivel internaţional. Faptul că domnul Ciucă, preşedintele PNL, s-a întâlnit cu un om de afaceri, care are printre votanţii săi şi această categorie, nu mi se pare nimic grav”, a explicat Rareş Bogdan, într-o intervenţie telefonică făcută luni, la Digi 24.„PNL va căuta o soluţie optimă pe care să o propună pentru Bucureşti. Deocamdată, această soluţie este ca preşedinţii tuturor filialelor din ţară să îşi asume candidatura la primărie sau la consiliu judeţean. Sebastian Burduja este preşedintele organizaţiei Bucureşti. Deci, el este candidatul PNL la Primăria Bucureşti. Sigur că vom căuta soluţii cu PSD, în următoarele săptămâni vom avea cercetări sociologice, vom vedea profilul potrivit pentru a prezenta un proiect pentru Bucureşti, pentru că aici nu e vorba doar de a-l bate pe Nicuşor Dan, ce de un proiect pentru a scoate Bucureştiul din situaţia critică în care l-a adus Nicuşor Dan”, a mai precizat Bogdan.

Acesta a adăugat că, încă nu se ştie dacă Burduja va fi candidatul alianţei PSD-PNL

„Încă nu ştim dacă Sebastian Burduja este candidatul alianţei PSD-PNL, o să vedem, el este candidatul PNL. Eu cred că pentru Bucureşti este vital să schimbăm stilul de a face administraţie a lui Nicuşor Dan care este lipsit de un management performant şi de coerenţă. Sebastian se profilează în acest moment. Nu e recunoscut în Bucureşti ca un candidat neapărat, el este cunoscut ca ministrul Energiei. Când se va profila, scorul său va creşte semnificativ”, a concluzionat Rareş Bogdan, potrivit stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ms rolex, se baga in seama.
2
0
Mai fratilor mare blestem a cazut pr capul mostru al romanilor !! Rarrs bogdan un MAYMUTXOY DA OPERETA !! klaus k*t cel MARE UN MONUMENT DE NEPASARE SI NESIMTIRE!! VAI DA STEAUA NOASTRA!! GREA CRUCE AVEM DE DUS K NEAM ??!
8
0
Urmasii bratienilor futuvaingura de zdrente
11
0
Bai maimutoiule, tu chiar crezi pe romani atat de p****i ? Nu te mai voteaza nimeni pe tine mincinosule, esti un neica nimeni De ce nu candidezi tu daca te crezi atat de bun, cu tine PNL-ul va da chics !!!
16
0
Domnule Rares Bogdan credeti ca noi , romanii am uitat ce ne-ati facut dupa ce ati devenit din moderator de emisune , parlamentar . Nu domnule , nu am uitat nici ca in cele 2 saptamani nu taiat pensiile speciale asa cum ai promis . Rusinica !!!. Noi nu uitam , adio sa mai fii ales .
18
1

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620