REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Rareș Bogdan: 'Nu poți să obligi pe nimeni să se vaccineze'

Rareș Bogdan: 'Nu poți să obligi pe nimeni să se vaccineze'

Replica API 3 august 2021 | 19:16 1264

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan, europarlamentar și unul din principalii susținători ai premierului Florin Cîțu la Congres, a declarat duminică la Antena 3 că potrivit Constituției nu se poate introduce obligativitatea vaccinării, nici măcar pentru medici, citează stiripesurse.ro.

Rareș Bogdan

„Am avut și 10.000 de cazuri (de coronavirus) pe zi. Nu trebuie sa ne alarmăm, din punctul meu de vedere. E totuși bine să fim prudenți, să ne vaccinam. Și eu m-am vaccinat. Chiar dacă în Marea Britanie a crescut numărul de cazuri, nu sunt cazuri grave. Eu cred că cea mai bună este calea relaxării. Să stiți că Guvernul a ales să relaxeze măsurile.

Atrag atentia ca nu poți să obligi pe nimeni să se vaccineze, nici personal activ, nici personal esențial și nu poți restricționa doar pe bază de vaccin. Nu vom susține (discriminarea pe baza de vaccin)”, a declarat Rareș Bogdan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum spuneai mai Bogovane ca o-sa rada tara de voi daca vede cat de idioti santeti nu-i asa ? Nu ca o-sa rada: plange tara cand vede ce si-a dorit domn profesor sa aibe la guvernare : numai si numai idioti DA asta avem datorita lui !
0
0
Si Mengele la fel zicea,dar acum e mai greu ca v acc inatii sunt si mai contagiosi,dupa spusele voastre CDC si alte chine zarii,e si dreptul meu sa port arma si sa imi apara tara impotriva inamicilor externi sau interni ca tine.
2
1
Daca ramanea in mass media, azi facea galerie vaccinarii. Din politica, spune si el ce poate, ca pierde voturi. Este foarte usor sa aplici presiunea pe nevaccinati, Sharon Stone le-a spus tuturor ca ea nu vrea sa lucreze cu persoane nevaccinate, chiar daca asta inseamna sa nu mai lucreze. Putem si noi sa spunem ca refuzam sa lucram cu persoanele nevaccinate, este dreptul nostru.
2
2
ce cauta priza la public din orice !
3
0
Jucator la 2 capete ca vor sa incerce sa mai salveze ceva,oricum vine peste ei inevitabilul,nu o sa forteze pe nimeni ca e Conventia de la Oviedo si Tratatul de la Nuremberg,dar au alt plan de restrictionare
8
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166