REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Rareș Bogdan publică o scrisoare a unei eleve de 17 ani către Liviu Dragnea: 'Nu vă mai bateți joc!'

Rareș Bogdan publică o scrisoare a unei eleve de 17 ani către Liviu Dragnea: 'Nu vă mai bateți joc!'

Replica API 20 aprilie 2019 | 01:40 494

Capul de listă al PNL la alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan, susține că a primit o scrisoare din partea unei tinere de 17 ani, care încearcă să îi transmită un mesaj lui Liviu Dragnea. Pentru a-i facilita accesul către liderul PSD, Rareș Bogdan a publicat această scrisoare, prin care tânăra îi cere lui Liviu Dragnea să înțeleagă că are o mare putere de a face lucrurile să se miște în România și ar putea face asta, dacă nu ar fi atât de preocupat de problemele sale din justiție.

”SCRISOAREA DE LA MIEZUL NOPȚII - îi aparține unei tinere de 17 ani care i-a scris câteva cuvinte șefului PSD, cuvinte pe care mi le-a trimis și mie. (Nu-i dau numele fără acordul ei). Un apel emoționant!

Bună seara, domnule Liviu! Poate că nu o sa citiți acest mesaj, dar măcar mă asigur că va ajunge unde trebuie.

Aș vrea să vă rog din suflet măcar să încercați să aveți grija de țara asta, să vă opriți din a vă bate joc de ea și să nu îi mai faceți rău, pentru că nimeni nu merită asta din cauza tuturor parlamentarilor care sunt puși acolo efectiv degeaba, mă corectez: sunt puși să dea legi în așa fel încât să scape ei de dosare, să înrăutățească lucrurile și să fure, să fure tot ce a avut și încă mai are țara asta de la strămoșii noștri. Nu, nu sunt influențată de absolut nimeni, sunt doar trezită la realitate, ca aproape toată România, de altfel. Și da, urmăresc știri de pe toate posturile (inclusiv A3), dar tot îmi mențin PĂREREA MEA de cetățean al României. Chiar dacă am 17 ani și credeți că nu mă interesează politica și neînțelegerile dintre partide și parlamentari, vă înșelați. Poate că nu ar trebui să mă bag eu și să vă scriu acest mesaj, dar sincer chiar nu ma mai pot abține. Nu vă cunosc personal și nici nu mi-as dori, dar vă implor să vă gândiți la noi, generația “smartphone”, sau cei “analfabeți cu diplomă”, care au adus și aduc în continuare rezultate foarte bune la diferite concursuri, chiar dacă acele rezultate sunt datorită elevilor, parinitilor și profesorilor meditatori - parcă sistemul de învățământ era GRATUIT. Nu vă mai gândiți la cum să vă fie dumneavoastră bine, ci încercați un minut să vă gândiți și la viitorul nostru care, la cum vad țara în momentul ăsta, nu cred că o sa fie aici ceva din care poți trai, dar vorba aia, “Speranța moare ultima”... Și așa plecăm toți din țară, studiem acolo, muncim pentru altii, astfel alegându-se praful de România și de bogățiile acesteia. Și aș vrea să mai zic un singur lucru: Încercați să lăsați în pace, în liniște și în armonie această țara. Sper că ați citit și ați înțeles ceva din acest mesaj, chiar dacă nu vă interesează părerea românilor.

Seară bună, fără să vă gândiți cum să amânați procesul...”, se arată în scrisoarea publicată de Rareș Bogdan.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroare! Smecherii iti rad in fata si te fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29.etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!?
0
0
In Mangalia, Str. Callatis Bl. MG 31-29, cand daramati garajele domn primar? Cat mai stam cu tigania in fata blocurilor? Jumatate din ele sunt pe post de magazii, de ani buni n-au mai intrat masini acolo! S-a umflat asfaltul de nici usile nu se mai deschid! Alte doua sunt pe post de ateliere, n-au nicio treaba cu parcarea masinilor. Domnule primar, ati spus ca veti face din Mangalia un oras frumos, civilizat, fara garaje, fara maghernite, constructii inestetice etc. Va rugam treceti la treaba si faceti ce-ati promis pentru ca Mangalia sa arate ca un oras European nu unul balcanic ca acum.
4
0
Si-a tras peneleul vuvuzea bipeda.
2
0
Hai mai, Rareshica,, freci menta la eleve ? Asa ai ajuns
2
1
Rares asta tocmai pentru aruncat cu cacat in ventilator a fost angajat la PNL. Specialist in dezinformari si in raspandirea urii,acest personaj gaunos este perfect mulat pe ce inseamna adunatura aia pestilentiala si agresiva denumita abuziv PNL. Gata,nu mai exista PNL de cand acel partid a fost imputit si sparcait cu PDL. Asadar,mentinerea numelui PNL este o jignire la memoria vechiului partid,cu alti oameni decat mizeriile actuale.
5
6
Nu ai nici o sansa.
6
2
Teatru electoral. Stil jurnalistic tip Rares bogdanel. Subtire , slabut, si regizat.
9
5
Ce creatura trista, acest Rares Bogdan! Si-a gasit Limbric Organ perechea potrivita... Pe cine pacaleste spilcuitul asta? A scris el un text scremut si-l atribuie unei anonime. Cat de naiv e jegul asta!...
8
6
Am primit si eu prin posta un plic pe care scria Realitatea in insolventa, si semnat tot de o fata pe nume Rusinica. Spune scurt, Draga Rares, esti de o falsitate evidenta la fel ca si prietenii tai Guse, Chitac, Murad si multi altii din gasca voastra. Mie imi trebuie caiete pentru scoala gratuita care nu are bani pentru ca voi Realitatea nu ati platit taxele si impozitele ca mami si tati
12
7
bogdan rares este cea mai penibila sula cu urechi din politica romaneasca.
12
5
cel mai prost om din Romania care da limbi si se sterge cu batistuta la gura.
11
6
sa-l vad eu pe pulifriciul asta cat o sa se lupte pentru tara dupa ce ajunge europarlamentar sau o sa latre in cor cu macovei.
17
5

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016