REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.6° Constanța Sâm., 17 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6824
22.6° Constanța Sâmbătă, 17 August 2024 Anul XX Nr. 6824
 

Rareş Hopincă şi-a lansat candidatura la Sectorul 2 din partea PSD-PNL: Dezvoltarea infrastructurii, pe lista priorităţilor

Rareş Hopincă şi-a lansat candidatura la Sectorul 2 din partea PSD-PNL: Dezvoltarea infrastructurii, pe lista priorităţilor

Victor ROTARU 25 aprilie 2024 | 00:00 207

Rareş Hopincă şi-a lansat, marţi, candidatura la Primăria Sectorului 2 din partea Alianţei electorale PSD-PNL, prilej cu care a anunţat că printre priorităţile pe care şi le propune se numără dezvoltarea infrastructurii şi crearea de spaţii verzi.

Rares Hopinca si-a lansat candidatura la Sectorul 2 din partea PSD-PNL: Dezvoltarea infrastructurii, pe lista prioritatilorRareş Hopincă

"Vom continua cu implementarea liniei de metrou M5 şi vom iniţia studiul de fezabilitate pentru linia de metrou M7. (...) Vom face pasajele rutiere, unele începute de (...) Firea, de la Petricani, Gherghiţei şi de la Ferdinand, Gara Obor şi Strada Heliade între Vii, vom construi parcări publice de reşedinţă supraterane şi subterane. (...) Vom face spaţii verzi şi vom avea aer curat, construim cel mai mare parc din Sectorul 2 în zona Petricani, pe aproximativ 85 de hectare. Construim în acelaşi amplasament sala polivalentă din nordul Capitalei", a afirmat Hopincă.

El a menţionat că are în vedere reconfigurarea întregii zone Lizeanu, pentru a crea un spaţiu cultural cu teatre pentru artişti independenţi, galerii de artă, ateliere de sculptură şi creaţie.

Rareş Hopincă a afirmat că nu va tolera consumul de droguri, mai ales în rândul elevilor şi tinerilor, violenţa în mediul şcolar, graffiti de pereţii clădirilor publice şi private, parcarea maşinilor la întâmplare, "în dispreţul pietonilor", aruncarea deşeurilor şi abandonarea animalelor de companie pe domeniul public, petrecerile gălăgioase în orele de odihnă, mizeria din faţa caselor şi "urbanismul golănesc".

În opinia sa, cartierele din Sectorul 2 sunt "abandonate", oamenii sunt neglijaţi, iar nevoile lor nu mai sunt luate în seamă, iar această zonă administrativ-teritorială este mai murdară, mai lipsită de viziune şi mai degradată ca niciodată.

"Sectorul 2 este victima lui Radu Mihaiu şi Nicuşor Dan, care au ajuns la 38 de procese unul împotriva celuilalt. Atât s-au priceput, atât au putut, dar comunitatea noastră are nevoie de mai mult. Noi nu mai avem timp de pierdut, trebuie să ne unim şi împreună să repunem Sectorul 2 pe calea dezvoltării, dar vom face o dezvoltare aşa cum ştim noi, Partidul Social Democrat şi Partidul Naţional Liberal din Sectorul 2. Vom face o dezvoltare pentru oameni", a transmis Hopincă, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620