REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.2° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
24.2° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Răsărit de soare... cu motocicleta-n mare! Video

Răsărit de soare... cu motocicleta-n mare! Video

Replica API 31 iulie 2022 | 00:00 2315

Răsărit de soare... cu bucluc, pentru un motociclist, la Vama Veche. Hotărât să impresioneze audiența destul de numeroasă pentru ora matinală, un motociclist constănțean s-a ales cu o baie bună și cu o factură destul de piperată pentru repararea motocicletei. Joi, 28 iulie 2022, la ora 5:50, un individ a pătruns pe plaja din Vama Veche cu motocicleta, nesocotind legea, dorind probabil să vadă răsăritul soarelui. Bărbatul a executat și câteva scheme spre deliciul privitorilor, însă, din nefericire pentru el, plimbarea pe malul apei s-a terminat cu o baie bună, și pentru el și pentru motocicletă. Cu chiu cu vai și cu ajutorul câtorva binevoitori, șoferul a reușit să scoată motocicleta din apă.

Cei prezenți pe plaja din Vama Veche, joi, 28 iulie, chiar înainte de răsăritul soarelui, au avut parte de un spectacol inedit. Chinuit probabil de talent și simțindu-se un fel de Valentino Rossi, un constănțean a intrat pe plajă cu motocicleta, plimbându-se pe malul apei în aplauzele asistenței. Cursa nu a durat foarte mult pentru că în drumul său impetuos, bărbatul a dat de o groapă în nisip, în care a ținut cu tot dinadinsul să se înfigă cu motocicleta. Sub „privirile” soarelui care stătea să răsară, șoferul, împreună cu alte câteva persoane, s-au chinuit timp de câteva minute să „smulgă” motocicleta din „îmbrățișarea nemiloasă” a mării. Nu se cunosc încă pagubele, dar se știe că amenda pentru intrarea pe plajă cu orice fel de autovehicul pe plajă este una destul de piperată.

Ce riscă motociclistul

Vă reamintim că legea prevede că pe plajele litoralului românesc, utilizate în scop turistic, se interzice accesul, circulația sau stationarea vehiculelor, cu exceptia celor care asigură interventii operative și a utilajelor de întreținere a plajelor. Amenda pentru încălcarea acestei legi este cuprinsă între 10.000 si 20.000 de lei.

.

Sursă video Nopți de Vamă

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un m*******n se sparge-n figuri.
0
0
Prostan cu Opel
0
0
Trebuia lasat acolo sa il scoata politia. Personaje cap de plastic ca asta isi merita soarta
0
0
Masini si motociclete bune,pe mainile unor retardati. Nu ai ce le face. Atata le e limita si basta.
0
0
Excesul de zel al acestor derbedei certati cu legea nu are limite.
0
0
prostul asta mergea si pe sosea ridicat in sa.retard,ma unge la inima cind vad fraieri bagati in gropi acoperite cu alge si nisip,mai ales cu masina.sa.i vezi cum dau din roti precum carcalacii cu burta in sus,dar fara tractor nu ajung nicaieri.retarzi care distrug mediul.Ia.ti dat fraierului amenda de 2000 roni,conform legii????
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513