REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.2° Constanța Dum., 6 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6874
17.2° Constanța Duminică, 6 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6874
 

Răsturnare de situație! Bărbatul săltat de polițiști că și-a bătut fosta soție zice că el este victima

Răsturnare de situație! Bărbatul săltat de polițiști că și-a bătut fosta soție zice că el este victima

Mirela PASCAL 11 martie 2024 | 00:00 2381

Bărbatul săltat de polițiști, fiind acuzat că și-ar fi bătut fosta soție și că a încălcat ordinul de protecție, a reacționat! Susține că, de fapt, este o victimă și că  femeia minte. Mai mult, acesta a precizat că este șantajat și amenințat cu moartea.

Rasturnare de situatie! Barbatul saltat de politisti ca si-a batut fosta sotie zice ca el este victimaBărbatul reținut

La data de 8 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 3 Poliție, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 40 de ani. Acesta și-a agresat fosta soție, iar în urma unei alerte semnalate la dispeceratul Sistemului Informatic de Monitorizare Electronică, ar fi refuzat să comunice cu polițiștii, încălcând, astfel, măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis.

„Sunt amenințat și șantajat!“

Bărbatul a reacționat și a declarat, pentru Replica, că „nu dau în mama copilului meu. Sunt o simplă victimă care nu și-a văzut/auzit propriul copil de doi ani și o lună. Sunt șantajat și amenințat cu moartea să nu mai întreb de minorul în cauză”. Autoritățile vor stabili, după finalizarea cercetărilor, cum au stat, de fapt, lucrurile și dacă bărbatul se face vinovat de acuzațiile aduse.

Ce spun autoritățile!

Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție, lovire sau alte violențe, amenințare și distrugere. Astfel, la data de 12 februarie a.c., bărbatul s-ar fi deplasat la domiciliul fostei soții, pe care ar fi agresat-o fizic. La aceeași dată, ar fi amenințat-o cu acte de violență pe mama fostei soții și ar fi provocat distrugeri autoturismului acesteia, cauzând un prejudiciu de aproximativ 5.000 de lei.

La data de 18 februarie a.c., în urma unei alerte semnalate la dispeceratul Sistemului Informatic de Monitorizare Electronică, bărbatul ar fi refuzat să comunice cu polițiștii, încălcând, astfel, măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis, de instanța de judecată, pentru perioada 15 februarie – 15 august a.c., prin care i-a fost impusă obligația de a de purta permanent un sistem de monitorizare. La data de 22 februarie a.c., ar fi abandonat telefonul mobil ce face parte din sistemul de supraveghere, refuzând să-l mai folosească și încălcând, astfel, măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis, de instanța de judecată. La data de 8 martie a.c., ar fi provocat distrugeri brățării electronice ce face parte din sistemul de monitorizare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
rotariu.online/Jordan-B-Peterson.pdf
0
0

REPLICA


LOTO

6/49
473464012
5/49
191411341337
joker
152522311710